Bognár László nyerte a Hetes Vas Kupát

 

Hetes Vas Kupa összefoglaló

Szombaton rendezték meg Kisorosziban a szezonnyitó házi versenyt, a Hetes Vas Kupát, amelynek különlegessége, hogy csak hetes vas ütőt használhatnak a játékosok. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is stableford játékformában került megrendezésre a Kupa, amelyen bruttó, valamint nettó A és B kategóriában díjazták a golfozókat.

 

Mivel kitűnő idővel indult a tavasz és a pálya körüli munkák is jó ütemben haladtak, a golf elkötelezett rajongói már március közepétől üthették a bogyeszt a Szentendrei-szigeten, a Csütörtöki verseny keretében, egy héttel később pedig sor került a hagyományos szezonnyitó versenyre, a Hetes Vas Kupára is.

 

De mi történt az idei házi versenyen? Hetes Vasban ezúttal a Kisoroszi klub oszlopos tagja, a szenior Dr. Bognár László bizonyult a legjobbnak, megelőzve a tavalyi győztest (és az egy héttel ezelőtti Csütörtöki verseny nyertesét), Szabó II. Pétert és a nettó „A” kategóriát elhozó Szakszon Józsefet. A nettó „B” kategória élén a Zala Springs játékosa, Nguyen Thi Minh Phuong végzett.

 

Márciust egy újabb Csütörtöki verseny zárja le, majd április közepén érkezik az első többnapos Szövetségi verseny, a 4. Winter Cup Kisorosziba.

 

Hetes Vas Kupa

2023.03.25.

Magyar Golf Club

Eredmények.

 

Díjátadó:

 

Hangulatfotók az eseményről:

 

Forrás: Kisoroszi Magyar Golf Club 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés