Beleki túra - a főszervező értékel

Mozgalmas hetet zártak Dibuszék a törtökorszégi Belekben. A Geotech és a Komplex Product Kupa résztvevői gyönyörű környezetben, a különleges és egyben újdonságnak számító Kaya Palazzo pályáján mérték össze tudásukat egyéniben és párosban egyaránt. Dibusz László villáminterjúban foglalta össze a hét legfontosabb történéseit.

 

A Komplex Product Kupa pénteki match play döntőjével ért véget a 16. alkalommal megrendezett törökországi túra, amelyen végig ragyogó napsütés fogadta a golfozókat.

 

Bármilyen időszakban is megyünk Törökországba, az időjárás mindig kulcskérdés." – mondja Dibusz László. – Most pazar időt fogtunk ki! Szikrázó napsütésben játszhattunk egész héten.

 

Ahogy a félidei beszámolóból kiderült, a Kaya Palazzo az újdonság erejével hatott a csapat számára, de mindenki hamar megkedvelte: „A Kaya Palazzo amellett, hogy gyönyörű, technikás pálya is, itt nem a hosszú ütésekkel lehet érvényesülni. Két par 3-ast leszámítva mindegyik szakasz tartogatott számukra egy-egy pici trükköt.

 

A pályán hatalmas csata folyt a Komplex Product Kupa megszerzéséért: „Bruttó kategóriában Baldauf László megvédte a címét, nettóban hatalmas küzdelmet hozott az utolsó match play kör.” – meséli a szervező. – „A döntőben Máthé István az egész héten bomba formában lévő Bognár Lászlóval játszott; kettejük küzdelmét – ami nem dőlt el a tizennyolcas lyukon –, Bognár nyerte meg. Nagyon hamar elrepült az egy hét, de ilyet kívánok mindig, talán eddig ez a tizenhatodik alkalom volt a legsimább mind közül.

 

Végezetül Dibusz beszélt a hagyományos díjátadó ünnepségről is: „Szokásunkhoz híven a Lancelot étteremben tartjuk meg. A pontos időpontot még az étteremmel és a játékosokkal egyeztetünk, de február közepe a legvalószínűbb a közös vacsorával egybekötött ünneplésre. Aztán készülünk a 17. alkalomra, már folynak a tárgyalások a törökökkel.”

 

2023. 01. 14-21. Komplex Product Golf Kupa: 

Bruttó:

1 Baldauf László

 2 Hideg János       

 

Nettó: 

A kategória

1 Dr. Bognár László

2 Máthé István

3 Székely Tamás

 

B kategória

1 Kabai József

2 Kovács György

3 Palya Ferenc

 

C kategória

1 Szulyovszki Gábor

2 Fejes Zoltán

3 Vidats Szabolcs

 

A képet köszönjük Borsos Brigittának!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés