Félidőben a beleki túra

Egy hét, két verseny

Szombaton szikrázó napsütés és egy gyönyörű golfpálya fogadta a Geotech és Komplex Product Kupa résztvevőit Törökországban. Az egyhetes golftúra szervezője, Dibusz László a Kaya Palazzo Golf Resortból értékelt. 

 

A Kaya Palazzon még nem játszottuk, de nagyon szép és mindenki dicséri. A szombat a megérkezés és az akklimatizálódás jegyében telt, vasárnap megtartottuk a gyakorlónapot, megismerkedtünk a számunkra még ismeretlen pályával.  

Hétfőn, a szokásoknak megfelelően a Geotech Kupával kezdtük a programot; a négy fős texas scramble verseny a Baldauf László, Hideg János, Székely Tamás, Darázs Attila négyes bruttó győzelmével zárult. A nettó győztes a Méhes György, Fejes Zoltán, Vidats Szabolcs, Serestey Áron kvartett lett.

 

20230118_komplex.jpg

 

Kedden az első egyéni versenynappal folytatódott a mentrend. Három kategóriában mérkőztek meg a játékosok, az A kategóriát Baldauf László nyerte, a B kategóriában Palya Vince, míg a C kategóriában Fejes Zoltán végzett az élen. 

Szerdán tartunk egy kirándulással, vásárlással, szabadgolffal egybekötött pihenőnapot, majd csütörtökön jön az egyéni verseny második napja, pénteken pedig a hagyományoknak megfelelően match playben dől el, kik lesznek kategóriánként az idei év bajnokai.

 

20230118_komplex6.jpg

 

Fotó: Dibusz László


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés