Lendületben a szeniorok

Három Pannóniás klubtag foglalta el a dobogót Máriavölgyben, a Pannonia Golf & Country Club idei második ranglista versenyén. A befutó nagyon szorosan alakult, a győztes Dr. Bohács Zsolt (74) egyetlen ütéssel bizonyult jobbnak a második helyen végző Ralph Müllernél (75). A két szenior játékos mögött, harmadikként Fülöp Gergő (76) végzett.

 

Nyolcvannégy induló vágott neki vasárnap reggel a máriavölgyi pályának. Az egy hete, Tatán remeklő Hideg János után ismét a Monarchia Kupát megjárt szeniorok uralták a Ranglistaversenyt. Féltávig Ralph Müller teljesített jobban, azonban a tizenkettesen jött dupla, majd egy bogey, és hiába sikerült még egy birdie-t ütnie a hajrában, a klubtárs Bohács Zsolt parra hozott második féltávjával (közte egy birdie, egy bogey) egy ütéssel jobbnak bizonyult Müllernél, ezzel megnyerte a derbit. A bruttó győztessel a Monarchia Kupa után készített interjúnkat itt lehet elolvasni

 

Harmadik helyre Fülöp Gergő futott be, aki ezzel az eredménnyel a férfi ranglista negyedik helyére jött fel.

 

Negyedik helyen a Monarchia Kupán szintén szereplő Koller György végzett (a legjobb tízben egyébként még a hetedik helyet megszerző dr. Horváth Péter járta meg Szlovákiát), de a szeniorok általánosságban erős versenyt zártak, hiszen az első tíz játékos közül hat ezt a korcsoportot erősíti (az említett játékosok mellett Gratzl Ferenc és Vuong Hoang Huyen).

 

A nők között a legjobb eredményt az U18-as korcsoport kiválósága, Berkenyei Daniella érte el (78).

 

Két fantasztikus teljesítmény is született Máriavölgyben: Wieser Jürgen a par 3-as harmadik szakaszon hole-in-one-t ütött, Gratzl Ferenc a par 4-es másodikon eagle-el talált be a lyukba.

 

Pannonia RV II. DOBOGÓ:

1 Dr. Bohács Zsolt

2 Müller Ralph

3 Fülöp Gergő

 

ÖSSZES EREDMÉNY


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés