Vasárnapi versenykörkép

 

Ranglistaverseny St. Lőrincen, a Strawberry Tour első fordulója Greenfielden, Continental Golf Tour I. és a Highland Társasági versenysorozat első álomása – május 8-án megteltek a budapesti pályák, Bükfürdőn pedig folytatódott a három napos versenymaraton.

 

Batta Krisztina mindenkit maga mögé utasított

St. Lőrincen reggel 9 órától álltak elütőhöz a pontvadászok. A délpesti klub idei első ranglistaversenyén Batta Krisztina nem csak női kategóriáben, hanem a teljes mezőnyben is a legjobbnak bizonyult (hosszabb összefoglalónk a versenyről ide kattintva olvasható). 

 

Koller György uralta Büköt

Egy nappal azután, hogy megnyerte a GolfClassic Tour második fordulóját, a Pannonia szenior játékosa maradt még egy napot Bükfürdőn, és a Strawberry Golf Tour „évnyitójáról” is győztesként távozott. Koller szombathoz képest most egy picit visszafogottabb volt, de ezúttal is ütött két birdie-t. Bükfürdőn róla szólt a hétvége. 

Strawberry Golf Tour

Birdland Golf & Country Club

EREDMÉNYEK

 

Reska János csak egy kávét kért

A Highland társasági versenysorozatának Segafredo fordulójáva várta a játékosokat. A nyolcvan fölötti létszámmal rajtoló, kilenc szakaszos stableford versenyen Reska János nem bízta a véletlenre, már az elején két birdie-vel indított, végül egy bogey-nak és egy duplának köszönhetően +1-gyel zárt. A végén bruttó stableford kategóriában egyel jobbnak bizonyult Törőcsik Attilánál, és még hendikepjén is sikerült javítania.

HIGHLAND TÁRSASÁGI VERSENYSOROZAT SEGAFREDO forduló

EREDMÉNYEK

 

Kilenc szakasz, de az hibátlanul 

Continental Golf Tour 2022-es idényének első fordulója a BMW Wallis támogatásával valósult meg, a népes mezőnyben Bartos Botond Bálintnak sikerült a legjobb a legjobban teljesítenie: a kilenc szakaszos versenyen bogeymentes, két birdie-vel fűszerezett diadalt aratott. 

BMW Wallis Budapest – Continental Golf Tour 2022 - I. forduló

EREDMÉNYEK

 

Címlapkép: Continental CityGolf Club Facebook 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés