Batta Krisztina nyerte a st. lőrinci ranglista versenyt

 

St. Lőrincen reggel 9 órától álltak elütőhöz a ranglista verseny pontvadászai, és ahogy arra az előzetes erősorrend alapján számítani lehetett Batta Krisztina és Zilahy Csaba nem csak a leader flightban, hanem a score-ok alapján is a mezőny élén haladt.

 

Féltávig fej-fej mellett mentek, Zilahy a hátsó kilencen több hibát is vétett, Batta pedig bár egy ütéssel rosszabbat játszott, az utolsó négy szakaszon stabilizálta játékát – négy parral fejezte be a versenyt –, és menedzselni tudta az előnyét.

 

Batta Krisztina a Ranglistaverseny megnyerésével tovább növelte előnyét a szenior ranglista élén, míg az összesített női kategóriában Stern Lea Sára mögé, a harmadik helyre zárkózott fel. Kettejük között már kevesebb, mint kétszáz pont a különbség (Batta: 1865, Stern: 2 035), de még csak a szezon elején járunk.

 

A st. lőrinci Ranglistaverseny szorosan alakult, az első tíz helyezett hat ütésen belül végzett. Egy ütéssel Batta mögött, második lett Urbán László, őt követte Dr. Takács János, szintén egy ütés különbséggel. A negyedik helyen együttállásban Kovács B. Tamás, a nettó férfi kategória győztese, és Zilahy Csaba végzett.

 

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés