A napos oldal

Tiger Woods a Nike-tól való búcsút követően új ruházati márkával jelentkezik.

A tizenötszörös major-bajnok a Genesis Invitational előtt mutatta be a Sun Day Red nevű márkát és ekkor jelentette be, hogy partnerségre lép a legendás TaylorMade-del.

 

Az amerikai golfsztár, Tiger Woods, a Nike "swoosh" nevű termékeit viselte egész profi karrierje során, miután azonban a múlt hónapban bejelentette, hogy véget vet a Nike-val való, huszonhét esztendőn át tartó együttműködésének, saját márka építésébe kezdett. A Sun Day Red, azaz SDR a Nike TW Collection-t váltja, ez lesz Woods hivatalos ruházati márkája.

 

"Nagyon sokat tanultam az évek során, így egy életre szóló tapasztalatot szereztem. A ruházatom és a cipőm segítenek abban, hogy jobban tudjak játszani" – nyilatkozta Woods sajtóközleményében. "Mesélhetnék olyan dolgokról, amelyekről senki sem tudott az évek során. Kész vagyok megosztani ezeket a titkokat a világgal.

 

Woods a Riviera Country Clubban már az új márka színeiben jelenik meg, a Genesis Invitational versenyén. A Sun Day Red pólón látható tigris emblémán tizenöt csík található, amely a golfozó eddigi major győzelmeit jelképezi, a színválasztás oka vélhetően az, hogy Woods édesanyja úgy tartotta, a piros az erő szimbólumának tekinthető. A Sun Day Red a játék és a versenyzés szeretetét testesíti meg.

 

A negyvennyolc éves játékos korábban bejelentette, hogy 2024-ben havonta egy versenyen indul majd, kezdve a csütörtökön elrajtoló Genesissel.

 

Forrás: Sky Sports

Fotó: Golf Digest


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés