Kisoroszi hírei: Rájátszás Bajnokság finálé, Greenkeeper Kupa és Játékjog akció

Ősszel sem állt meg az élet a Magyar Golf Klub háza táján, október elején lezárult a négyfordulós Rájátszás Bajnokság, ezen a hétvégén pedig jön a Greenkeeper Klubbajnokság. A Szentendrei-szigeten nemcsak a hétvégére, hanem már a jövő évre is koncentrálnak a november 30-ig tartó, 2025-ös évre szóló játékjog akcióval.

 

Magyar örökség kupa – Gergely Ferenc Emlékverseny – MGC Bajnokság IV.

Október első hétvégéjén, Magyar örökség kupa – Gergely Ferenc Emlékverseny keretében került megrendezésre az MGC Rájátszás Bajnokság, negyedik, egyben utolsó fordulója, amely a korábbi állomásokhoz hasonlóan ezúttal is teltházzal rajtolt el.

 

EREDMÉNYEK

Bruttó I.: Nguyen Ngoc Ba “Ziko” (vándor kupa nyertes)

Felnőtt férfi A (Nettó stableford):

I. Bui Thanh Phuong "Feri"
II. Chu Phanh Huy
III. Vo Dung Tien

Felnőtt férfi B (Nettó Stableford):

I. Do Xuan Tan
II. Szalontai István
III. Szíj Róbert

Női (Nettó Stableford):

I. Pham Bich Anh Thi
II. Bui Thi Huyen
III. Phan Thi Ngoc

ShootOut Bajnok: Nguyen Song Toan

Greenkeeper Klubbajnokság

Október 19. szombat

Az MGC csapata szeretné minél nagyobb létszámú jelentkezéssel megköszönni a greenkeepereknek az idei szezon alatt elvégzett munkájukat, akik a hagyománynak megfelelően nagyszerű menüvel készülnek a versenyzőknek. A tombola bevételével ezúttal is a kertészek csapatát lehet támogatni a téli holtszezon idejére. Kérünk benneteket, hogy amennyiben van lehetőségetek ajánljatok fel ajándéktárgyakat a tombolára és nevezzetek a versenyre.

 

Aki nem tud eljönni, de szeretne hozzájárulni a greenkeepereknek szánt adományhoz, a recepción minden nap megteheti személyesen.

 

NEVEZÉS

 

20241014_játékjog.jpg

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés