Sárközi új pályacsúcsot ért el Pannonia Masters klubbajnokságon

 

A hétvégén került megrendezésre a Pannonia Masters a PGCC klubbajnoksága, amelynek 55 fős mezőnyében 64 ütéssel történelmi kört ment vasárnap ifj. Sárközi Richárd. A klub legjobbja a férfiak között Somogyi Bence, a nőknél Batta Krisztina lett.

 

Már a szombati fordulót is masszív, -4-es eredménnyel zárta a Pro Golf Touron nemrégiben indulási jogot szerző Sárközi, ám ez még mindig csak ráhangolódás volt a vasárnapra. A zárókörben a Zala Springs játékosa új pályarekorddal, 64 (!) ütéssel végzett a Masters mezőnyének élén, közte 8 birdie-vel, 1 eagle-lel, 2 bogey-val és 7 parral, a két nap során összesen -12-es eredménnyel.

 

Öt ütéssel Ricsi mögött zárt a szintén fantasztikusan játszó Somogyi Bence, aki az első körben 69-cel (-3), egyedüliként tudta tartani a lépést Ricsivel, vasárnap azonban hiába játszott még jobban (68), a Sárközi által produkált űrszámokat lehetetlen volt megközelíteni. A Pannonia versenyzője -7-es eredménnyel megnyerte a klub versenyét a férfiak között, mögötte +8-as eredménnyel Meznerics Gergely ért célba a harmadik helyen. Az urak nettó versenyében Tai Junpeng végzett az első helyen, Dudás Károly a második, Dean Cameron a harmadik helyen zárt.

 

A hölgyek versenyében Batta Krisztina 11 ütés előnnyel szerezte meg a bruttó győzelmet, Mag Juditot megelőzve, aki a nettó ezüstéremmel tért haza. Ebben a kategóriában Molnár Mária végzett az élen, Mag mögött a harmadik Kispál Helén lett.

 

A junioroknál (stroke-hcp) Képes Kira (U14), Dean Benjamin (U16) és Garcon Nathan (U16) volt a dobogó sorrendje.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés