5+1 érv a Zala Springs Villák mellett

A Zala Springs ajánlata

Őszi villa promóciónk kapcsán összegyűjtöttünk plusz 5 érvet, amelyek miatt villáink igazán különlegesek.

 

1 Egyedülálló környezet: A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területe a csend és harmónia birodalma, távol a város zajától. A golfpálya és a természet szépsége adja a hely igazi varázsát, amelyet a Resortba belépve a hely védjegyévé váló szökőkutak tesznek még különlegesebbé.

 

2 Exkluzív szolgáltatások: A Resort területén számtalan exkluzív szolgáltatás elérhető, amelyeket jelenlegi lakás- és leendő villatulajdonosaink személyre szabott kedvezményekkel vehetnek igénybe. Ide tartoznak például: a Zala Springs Bistro fogásai, Boutique Spa termálvízzel dúsított medencéi vagy éppen az Evergreen Health személyre szabott kezelései.

 

3 Személyre szabott villák: Luxus villáink kivitelezése előtt lehetőség van 3 alkalommal is konzultálni a luxusvillák tervezőjével Ásztai Bálinttal. Ez egy remek lehetőséget kínál arra, hogy új otthona az Ön elképzelései alapján, személyre szabott megoldásokkal valósuljon meg.

 

4 Gondtalan Tulajdonosi élet: A Zala Springsben tulajdonosként mentesülhet az olyan mindennapi terhektől, mint például kertgondozás, fűnyírás, medenceápolás, takarítás. Ezen szolgáltatások egytől-egyig igénybe vehetőek a Zala Springs Golf Resortban a villák tulajdonosaként.

 

5 Biztonság: A Resort területén 0-24-es biztonsági szolgálat elérhető, amely napközben és éjszaka is garantálja az itt élők biztonságát és kényelmét.

 

+1: Ajándék medence és Lifelong golfklubtagság: Ha október 31-ig foglalja le luxus villáját, akkor egy medencével és egy életre szóló golfklubtagsággal is megajándékozzuk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés