Tovább a fejlődés útján

A Pannonia Golf & Country Clubban egy percre sem áll meg az élet! Az egymást követő versenyekről, rendezvényekről, valamint a klubház és a shop táján zajló változásokról Szeberényi Mátét kérdeztük, akit a pálya tizenötös elütőjénél értünk utol.

 

A Pannonia Golf Club igazgatójaként milyennek találod a pályát?

Nagyon sokat esett az elmúlt napokban, ezért még egy picit nedves ugyan a pálya, de remek állapotban, élénk színekben pompázva várja a játékosokat! A Pannonia folyamatosan fejlődik, és ez a pályán is látszik: a tizenkettes és tizenhatos szakaszokon két green-nagyobbítási projekt is zajlik jelenleg. Csodálatos hallani, hogy a belföldi és külföldi vendégek egyaránt dicsérik kiváló minőségét!

 

Milyen változások történtek a klubházban és a shopban?

Örömmel konstatáljuk, hogy napról napra több vendég tölti meg a klubházat és a kétágyas szobákból álló pályaszállást. A fejlődést a tagsági szám és az éttermi bevételek növekedése is híven tükrözi. Kéthetente frissül a séfajánlat, eddig minden fogásunk óriási sikert aratott. A Pannonia shopja egy kisebb változáson esett át, ugyanis az igen népszerű TaylorMade márka is felkerült a palettára, az összes piacon kapható TaylorMade labda bekerült a Pannonia shopjába. A vendégeink mostantól egy-egy emléket is hazavihetnek, hiszen nemrégiben Pannonia logós labdák is megérkeztek az üzletbe. A sikerünk megkoronázásaként nemrég egy custom fittinget tartottunk a range-en, méghozzá egy Kitzbühelből érkezett fitter segítségével, aki szuperlatívuszokban nyilatkozott a pályáról, a szobáról, a konyháról és az egész Pannonia Golf Club-ról! 

 

Milyen események zajlanak mostanában a Pannonia Golf Clubban?

A Pannonia az utóbbi időben számos rendezvénynek és versenynek adott otthont, elég, ha a MidAm Liga aktuális fordulójára gondolunk, ami remekül sikerült. Nemrég látogatott el hozzánk egy ismert és népszerű golfszakember, Martin Cummins, aki korábban Kötél Bence, Bertényi Bence, Somogyi Bence és Jaczkovics Emma fejlődését is segítette. Köszönettel tartozunk Király Leventének, aki tartotta a kapcsolatot Martinnal és összehozta ezt a találkozót. A hónap utolsó hétvégéje szokatlanul sűrű volt, ugyanis május 31-én került megrendezésre az Audi Kupa, és ekkor kezdődött el a Martin Cummins által tartott, elsősorban a tizenkét éven aluli gyerekek részére szervezett edzőtábor is, amelyre mindössze két nap alatt betelt a létszám!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés