A legjobb magyar orvos-golfozók a pályán

Június 8-án gyönyörű napsütésben, de délutánra már 30 fokos kánikulában került megrendezésre Kisorosziban a Magyar Medicina Golfbajnokság.

 

A legjobb magyar orvos-golfozók szinte kivétel nélkül jelen voltak, így a bruttó (abszolút) győztes Dr. Karvász Tamás (80 ütéssel) igazán büszke lehet az év orvos golfozója címre. Nettó 'A' kategóriában Dr. Egervári Ferenc nyert, ugyanennyi ütéssel, 44 stableford ponttal, a második Dr. Ruttner Zoltán, a harmadik Dr. Bognár László lett.

 

'B' kategóriában Dr. Vértes András végzett az első helyen, a másodikat Dr. Novotni Róbert, a harmadikat Dr. Rosta Gábor szerezte meg. A hölgyeknél az első Dr. Lukács Margit, a második Dr. Kövi Rita, a harmadik Dr. Pál Mónika lett.

 

A helyezetteknek a különleges üveg díjakat Dr. Rezek Ödön ajánlotta fel, míg a győzteseknek járó karórákat a Zeppelin luxus karóra cég biztosította. A bruttó győztes a Balatonfenyvesi Jacht Kikötő luxus lakóhajó utalványát kapta. A második és harmadik helyezettek a Magnólia Day Spa masszázs utalványát és a Stelázsi üzlet ajándék kosarait vihették haza. A játék után ízletes marha pörkölt mellett került sor a játék elemzésére és a régi történetek felelevenítésére.

 

Jó napot zártak a játékosok, Dr. Silós Pál büszke lehet rá, hogy egykor elindította ezt a szép sorozatot!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés