Pénteken elrajtol a Hungarian Tour

Balatonudvariban kezd a Nyílt Hungarian Tour három állomásból álló 2024-es sorozata, ahová a szervezők a nevezések alapján, 46 indulót várnak. A június 7-9. között zajló torna mezőnyét a kétszeres HunTour-győztes, Závaczki Bálint, és idei aranyérmesek, Novák Botond, Magyar Kupa, valamint ifj. Sárközi Richárd, Winter Cup-győztes erősíti.

 

A Balaton Golf Club 2024-es versenynaptárában a három ranglistaverseny mellett kétségkívül a Nyílt Hungarian Tour első állomása a legkiemeltebb szövetségi verseny, ahol az "A" és "B" kategóriák legjobbjait díjazzák majd. A B-kategória első három helyezettjei a férfiaknál 24, a nőknél 30 hcp-limittel induló játékosok közül kerülhetnek ki, még a WAGR pontokat adó A-kategóriában indulóknál ez a határ 12 hcp (férfi), illetve 18 hcp (női).

 

A közel ötven induló között három pluszos hendikepes válogatott versenyző, Hayder-Török Alexander (+2.8), ifj. Sárközi Richárd (+2.7) és Závaczki Bálint (+2.0) összecsapásának drukkolhatunk. A nevezők fele single hendikeppel érkezik, a junior, felnőtt, mid-amatőr és szenior válogatott versenyzőkkel zsúfolt mezőny pedig garantálja a háromnapos bajnokság izgalmait.

 

STARTLISTÁK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés