Ha Bakony Kupa, akkor Briglovics-győzelem

Szombaton, egyéni stableford kategóriában került megrendezésre a Bakony Kupa idei második fordulója, a Forest Hills Hotel & Golf klubban. Zirc legjobbjának ezúttal is a midam közösség kiválósága, Briglovics Gábor bizonyult, a három nettó kategóriában Forest Hills játékos került ki győztesen.

 

Eddig Briglovics Gábor a Bakony Kupa nyerő embere: bár a 81 ütés elmaradt az első fordulóban nyújtott teljesítményétől (78), ez is elég volt az újabb sikerhez. A Pannonia golfozója két ütéssel előzte meg a házigazda színeit képviselő U16-os tehetséget (83), Tamási András Istvánt – a nettó férfi győztesét –, és hárommal a Balaton Golf Club golfozóját, Vargha Andrást (84).

 

A bruttó mellett nettó női, férfi és szenior kategóriában díjazták a versenyzőket. A nők mezőnyében szenior győzelem született a Forest Hills golfozója, Tarjáni Emese „Mesi” révén, aki mögött a szintén zirci klubtag, Hamarics Hajnalka, valamint a Pannonia U14-es tehetsége, Képes Kira ért célba a második és harmadik helyen.

 

Nettó férfi kategóriában a győztes Tamásit ifj. Tarjáni Dávid Gábor követi, a harmadik Bognár Balázs István lett.

 

Nettó szenior kategóriában a győztes a szuperszenior Bartók Lajos, a második a szintén Forest Hillses Török László, a harmadik helyet a St. Lőrinc klubtagja, Andrejszki Tibor szerezte meg.

 

A Bakony Kupa július 6-án folytatódik, vajon Briglovics Gábornak sikerül háromra növelni a győzelmi-szériát?


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés