Sárközi mínuszos kört ment a profik versenyén

 

Winter Cup győzelme és a WAGR minősítésű szlovák Junior Tour első állomásának megnyerése után Ifj. Sárközi Richárd a profik között is megmérettette magát. A Csányi Olivért és Mihail Morozovot soraiban tudó Pro Golf Tour st. pölteni állomásán Ricsi mínuszos első körrel hívta fel magára a figyelmet.

 

A Pro Golf Tour legújabb fordulóját az ausztriai Golfclub St. Pöltenben rendezik, ahol pályára lépett az utóbbi időszakban nagy formában játszó ifj. Sárközi Richárd is. Ricsi a Winter Cup és a szlovák Junior Tour szellemében kezdte el a tornát: az első kilencen három birdie-t helyezett fel a pályára. Bár a második kilencre megérkeztek a bogey-k – szám szerint kettő, egy -1-es szakasz mellett –, ezzel együtt Ricsi a CUT-vonalon belül várhatta a szerdai folytatást.

 

Talán a profi közeg okozta nagyobb teher folytán a második körben már +5-tel jött le a pályáról, így a verseny kétharmada után búcsúznia kellett Ausztriától, Ricsi szereplése mégis több mint bíztató ezen a szinten.

 

Sárközi mellett sajnos a másik két magyar, Csányi Olivér és Mikhail Morozov számára is a második nap jelentette a végállomást. Csányi +3-mal kezdte a tornát, és a szerdai első kilenc sem indult bíztatóan. Az R2 második féltávján azonban sikerült stabilizálnia a játékát, a 10-es szakaszon Olivér birdie-vel szépített, majd a hajrában újabb két birdie-t szerzett a 16-17-es szakaszon. A szerdai even par azonban csak a szép búcsúra volt elég.

 

Morozov és Csányi számára június 3-án folytatódik a sorozat a németországi Royal Hamburger Opennel.

 

LIVESCORE


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés