Világsztárokkal készül a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont: május 18. és 19. között olyan hollywoodi világsztárokkal találkozhatnak a látogatók a budapesti Hungexpón, mint Afshan Azad, Clive Standen, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn.

 

A Comic-Con a legismertebb popkulturális - elsősorban képregény- és filmrajongói - találkozó, amely Amerikában Comic-Con International néven indult az 1970-es években. A rendezvényen minden évben részt vesznek a legnagyobb hollywoodi filmstúdiók, illetve televíziós társaságok az éppen aktuális, témába illő filmjeikkel, sorozataikkal, illetve képregényeikkel. Az esemény fő célja, hogy összehozza a rajongókat, alkotókat, színészeket és művészeket, hogy megoszthassák szenvedélyüket és találkozhassanak a kedvenc műfajok ikonjaival.

 

A Budapest Comic Cont először 2022-ben rendezték meg, az esemény azóta folyamatosan növekszik és fejlődik, és egyre szélesebb körű programokat kínál a látogatóknak. A rendezvényen lehetőség nyílik találkozni és beszélgetni hazai és külföldi képregényrajzolókkal, színészekkel, művészekkel és egyéb alkotókkal. A Budapest Comic Con színpadán interjúkat, panelbeszélgetéseket, előadásokat és bemutatókat követhetnek figyelemmel a látogatók, emellett cosplay versenyeket és bemutatókat is tartanak, ahol a résztvevők egyedi jelmezekben tisztelegnek kedvenc karaktereik előtt.

 

A kétnapos eseményre idén is érkeznek hollywoodi sztárok: Budapestre látogat Afshan Azad, Clive Standen angol színész, Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts és Jerome Flynn. Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik a helyszínen közös képet készíteni, illetve autogramot kérni.

 

A Budapest Comic Conon beszerezhetők a legfrissebb képregények, limitált kiadású merchandise termékek és egyedi művészeti alkotások is, emellett számos workshop és játék várja az érdeklődőket. A rendezvényről további információ az esemény weboldalán érhető el.

 

Forrás: MTI


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés