Kétszeres kupagyőztes és trónkövetelők az Öreg-tó partján

Kilencvenöt nevező adta le jelentkezését a versenykiírásban megjelölt határidőre a május 11-én, 35. alkalommal kezdődő Magyar Kupa stroke play versenyre. Az Old Lake Golf Clubban zajló kétnapos viadal mezőnyében a kétszeres kupagyőztes, Závaczki Bálint és több válogatott játékos is elütőre áll.

 

Várhatóan ideális pálya és időjárási körülmények várják a Magyar Kupa közel harmadában single hendikeppel érkező mezőnyét. Legesélyesebb minden bizonnyal a Texas A&M University Commerce hallgatóját, az egyetlen pluszos hendikeppel nevező, kétszeres kupagyőztest, Závaczki Bálintot (+3.0) jegyzik, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a feltörekvő tehetséges juniorokat, a válogatott kerettag Szautner Elenát (0.4), valamint a Zala-Kovács-testvéreket, Zala-Kovács Pétert (1.7) és Zala-Kovács Lázárt (1.8) sem.

 

A válogatottak kapuján ugyancsak kopogtatók, a szezon első ranglistaversenyét megnyerő Novák Botond (3.0), továbbá Vu Péter (3.0, két Pannoniás, Földházi-Nagy Zsófia (1.8) és Tivadari Péter (5.1), valamint a junior közül Baranovszky Bálint (6.0), Garcon Nathan (7.3), Mohácsi Márk (11.2), Csikós Anna (8.7), Földházi-Nagy Petra (10.0) és De Pelsmaeker Emilie (8.2) is bizonyítani szeretné válogatottságra való rátermettségét. A tizenhárom golfklubból érkező versenyzők közel harmada, 25 versenyző a Zala Springs Golf Resort tagja, a mezőnyben 15 junior, 35 felnőtt és 45 szenior játékossal számolhatnak a startlistát legkésőbb május 10-én, 12 óráig közzétevő készítők.

 

A kupára nevező játékosok listája ITT tekinthető meg.

 

Forrás: hungolf.hu / MGSZ


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés