Újdonságok a Zala Springs partnerklubjainál

Ingyenes játéklehetőség és kedvezmények a Highland Golf Club-ban a Zala Springs Golf Resort tagjainak!

 

A 2024. évi golfszezonban 1 Highland golfversenyen a Zala Springs partnerklub tagjai kedvezményes áron, a Highland klubtagokra érvényes nevezési díj megfizetésével (és green fee vásárlás nélkül) vehetnek részt. Kivétel: az országos ranglista versenysorozat Highland Golf fordulója.

 

A 2024. évi golfszezonban 1, a golfozó által tetszőlegesen kiválasztott játéknapon Zala Springs tagjai (előzetes regisztrációt és tee time foglalást követően) térítésmentesen játszhatnak Highland Golf golfpályáján.

 

Regisztrációért kattints IDE!

 

További kevezmények:

Az idei év májusától a Fontana Golf Clubbal hétfőtől szerdáig 50%-os green fee kedvezménnyel játszhatnak a Springs klubtagjai!

 

A Zala Springs Golf Resort örömmel jelenti be, hogy tagjai az idei évtől 30% kedvezményt kapnak a törökországi MaxxRoyal Montgomerie Golf Clubban. A kedvezmény a green fee mellett érvényes a golfoktatásra, golfautó és trolley bérlésre is.

 

Az előző évekhez hasonlóan az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail tudjátok lefoglalni a tee time-ot a partnerklubokhoz.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés