Elindul a szezon az Öreg-tó partján

 

Rózsavölgyi János klubkapitánnyal a tatai Öreg-tó partjára látogattunk, ahol javában zajlanak a nagy hagyományokra visszatekintő Húsvét Kupa előkészületei.

 

Hányadik tavasz is ez, amit a Húsvét Kupára való készüléssel töltesz?

Az idei immár a huszonötödik. A nagy múltú Húsvét Kupa évtizedek óta az egyik legjelentősebb megmérettetés a tavaszi versenynaptárban.

 

Mit vársz az idei versenytől?

Azt már most tudjuk, hogy ragyogó, tavaszi napsütés várható, illetve, hogy szép számban, mintegy kilencvenen jelentkeztek eddig a versenyre. A Kupa shotgunnal indul, a résztvevőket hendikepjük alapján különféle kategóriákba soroljuk, hogy nagyjából egyenlő tudásszinten lévő játékosok küzdhessenek meg egymással. Ez biztosítja majd a verseny igazságos elbírálását, a győztesek pedig a korábbi évekhez hasonlóan idén is ínycsiklandó húsvéti sonkával és egyéb csodálatos nyereményekkel gazdagodnak majd.

 

Végezetül, hogyan készültél az idei szezonra a téli időszakban?

Egészségügyi okokból rövidebb szünetet kellett tartanom a felkészülésben, így már a 2023-as szezonzáró versenyen sem tudtam részt venni. Február közepén ragadtam ismét ütőt, egy törökországi edzőtábor során. A bal vállamban jelentkező, nehezen gyógyuló izomproblémák ellenére a mai napig rendszeresen edzem, a múlt hétvégét is a pályán töltöttem és kitartóan gyakoroltam.

 

Húsvét Golf Kupa

Helyszín: Old Lake Golf Club

Időpont: 2024.03.30.

Nevezés határideje: 2024.03.29. (péntek) 12:00


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés