Zala-Kovács Péter győzelem a 25 éves Jubileumi Kupán

Szombat reggel 53 golfozó állt rajthoz az Öreg-tó partján, az Emil Frey Ranglista verseny és 25 éves Jubileumi Kupa mezőnyében, amelynek élén a Junior Tour idei győztese Zala-Kovács Péter végzett. 

 

A Zala Springs U16-os játékosa, Zala-Kovács Péter folytatta remek szezonját, amely során többek között abszolút győzelmet ünnepelhetett a Junior Touron, bronzérmet a Junior Bajnokságon a magyar fiúk mezőnyében, most pedig a győzelem mellett értékes ranglista pontokat szerzett az Old Lake ranglista versenyén. 

 

A junior ranglista hatodik helyén álló játékos birdie-vel kezdett, amit három par követett. Bár az ötös szakaszon becsúszott egy dupla, két birdie-vel rögtön sikerült eltüntetni az ütés hátrányt, majd újabb két parral -1-re hozni az első kilencet. Szükség is volt erre, hiszen több játékos is remek első félidőt produkált: flighttársa, Bartos Botond Bálint a hetes szakaszon még vezette is a táncot, amikor jött egy dupla, így even parban állt féltávnál, Gratzl Ferenc pedig kilenc parral hozta a nullás eredményt. 

 

A fordulatos első féltáv után a hátsó kilencen elmaradt a tűzijáték: Zala-Kovács Péter +3-mal hozta a versenyt, a második helyre a +5-öt játszó Baldauf László, valamint vele együttállásban Bartos Botond Bálint került. 

 

A női nettó versenyt dr. Lex Annamária nyerte, a második Turkovics Ilona, a harmadik helyen Movik Gabriella végzett. A férfi nettóban Bibity Zsolt, dr. Felső Gábor és Csillag Péter sorrend alakult ki. A szeniorok között az Old Lake-es Bábos János vitte a partit, megelőzve Hideg Jánost és dr. Takács Jánost. A juniorok nettó versenyében Jake Ying, Vu Péter, valamint Garcon Nathan került az első három helyre. 

 

Emil Frey Ranglista verseny és 25 éves Jubileumi Kupa

EREDMÉNYEK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés