Teltházzal rajtol a senior csúcstalálkozó

Százharminc játékossal startol szeptember 12-én a szeniorok legnagyobb éves rangadója, a 34. Magyar Szenior Nyílt Bajnokság. A zalacsányi mezőny közel harmada single hendikeppel indul, köztük 2022 bajnokai, Nagy Réka (8.5), Koller György (5.8), Horvath Joseph (7.6) valamint a szlovák Stranak Peter (2.5).

 

A HOLD Privát Vagyonkezelés támogatásával zajló háromnapos stroke play verseny szervezői nem panaszkodhatnak az érdeklődés gyengülésére, a tavalyi indulókhoz képest 10%-al sikerült szélesíteni az idei nemzetközi bajnokság táborát.

 

A mezőny közel hatoda külföldről érkezett, köztük az első flightban kezdő tavalyi nyílt bajnok, Stranak Peter (2.5) és a kanadai színekben versenyző Horton Bailey Richard (2.9), valamint az osztrák alakulat, Rautnig Dieter (3.5), Dolezal Gernot (3.6), Tik Stefan (3.7) és Jöstl Walter (3.9). A magyarok között is kiélezett összecsapások várhatók az egykori bajnokok, dr. Horváth Péter (5.0), dr. Bohács Zsolt (5.5.), 2022 magyar szenior bajnoka, Koller György (5.8) között, de Zilahy Csaba (4.2), Müller Ralph (5.6) és Szalai Attila (5.8) is könnyedén beleszólhat a csatározásokba.

 

A női élvonalban kiemelt figyelmet érdemel 2022 női magyar és nyílt szenior bajnoka, Nagy Réka (8.5), a háromszoros magyar és nyílt szenior bajnok, a női csapat Európa-bajnokságról hazatérő Batta Krisztina (6.9), vagy a Česky Golfovy Klubból érkező Bosničová Laura (3.2).

 

ÉLŐ EREDMÉNYKÖVETÉS 

 

Forrás: hungolf.hu / MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés