Következő állomás: Sedin

A Mid-Amatőr Golf Sportegyesült behranagozója

A MidAm Szponzorok ezúttal is kitettek magukért! Csodás díjakkal várnak a LUA Resort MidAm Golf Liga 3. állomására, Sedinbe.

 

Bruttó férfi, bruttó női, nettó férfi A és B, nettó női, valamint Extra 50/55+ -os kategóriákban kerülnek díjazásra a dobogós játékosok. Ezen kívül külön férfiaknak és külön hölgyeknek nearest to the pin és longest drive kerül meghirdetésre sorrendben a 17-es és a 18-es szakaszokon. Játékot kedvelő golfozóink pedig meg is tippelhetik külön nyereményért, hogy hány méter lesz a leghosszabb női és férfi drive.

És a díjak:

15 palack St. Andrea merengő (2019), 18db ELLI masszázsutalvány, Zala Springs, Forest Hills, Greenfield Golf, Hencse National, Balaton Golf, Old Lake Golf greenfee voucher, 3db Ízműves szalámi, 4 karton MONYO kézműves sör, 4db ChocoMe csokoládé ajándékcsomag, 4 tálca Swiss Laboratory vitamin üdítő és természetesen Csapatversenyben 175.000 forintnyi vásárlási utalvány, amit MidAm versenyeken, partnerklubjainkban, a Highland ProShopban, a Brudi GolfShopban és a GOLF USA-ban lehet levásárolni.

 

A versenyen résztvevők között kisorsolásra kerül:

Balogh Ékszer Rosefield női karóra, MidAm Nyílt Bajnokságra meghívó, egy St. Andrea Restaurant üzleti ebéd 2 fő részére, egy Két Szerencsen Bisztró vacsorameghívás 20.000,- forint értékben, Custom Fit lehetőség a Highland ProShopba, 2 palack CAVA pezsgő és 2 csomag golflabda a Fairway Apartments, valamint a Sunrise Golf Paradise Apartments-től.

 

NEVEZÉS

DÍJAK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés