Nyár luxuskivitelben

 

 

A Zala Springs Golf Resort aktualitásai:

Idén nyáron legyél a szabadság rabja! Engedd meg magadnak a pihenés luxusát, és lelj nyugalomra a zöldellő táj és a vízpart vonzásában. Regeneráld a belső harmóniádat a Zala Springs wellness világában, ahol baldachinos ágyak prémium kényelme, felfrissülést hozó, kristálytiszta medencék, és gourmet finomságok emelik a pillanatok varázsát. Grátisz late check out 13:00 óráig, és korlátlan wellnesshasználat az elutazás napján is.

 

KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

 

EUROPEAN LONG DRIVE GAMES

2023. JÚNIUS 18.

 

20230602_zala_springs1.jpg

 

Lobbantsd fel a benned szunnyadó versenyszellemet, ugyanis a nemzetközileg elismert golfpályánk június 18-án a nívós European long drive games-nek ad otthont. Regisztrálj, és érezz rá a játékélményre, hiszen ez az, ami igazán fontos! Használd a ELDG2023 kódot, és érvényesítsd a téged megillető kedvezményt a június 18-21. közötti időszakban!

ÉRDEKEL


NIGHT GOLF

2023. JÚNIUS 23.

 

20230602_zala_springs2.jpg

 

Csatlakozz a Zala Springshez június 23-án, ugyanis a pályát izzó versenyláz és egy rendhagyó éjszakai golfverseny fénye világítja be. Tedd próbára rátermettségedet a fényben úszó golfpályán, és kísérd figyelemmel a világító labda útvonalát! A verseny előtt egy igazi nyári hangulatú BBQ buliban, azt követően pedig másnap egy izgalmas Race to Zala Springs versenyen és egy Pool Party-n is részt vehetsz. A szálláshely LIMITÁLT! Foglalj mihamarabb!

ÉRDEKEL

 

RACE TO ZALA SPRINGS

2023. JÚNIUS 24.

 

20230602_zala_springs3.jpg

 

Június 24-én érkezik közkedvelt versenysorozat III. fordulója. Megadod magadnak az esélyt, hogy elnyerd a jövő évi teljes értékű Zala Springs Golf Resort klubtagságot? Nevezz be a Golfigo hivatalos rendszerén keresztül, és kamatoztasd tehetségedet a szabadidődben! A befizetett díj tartalmazza a startcsomagot, green fee-t és az étkezést is. 

ÉRDEKEL

 

ZALA SPRINGS LADIES DAY

2023. AUGUSZTUS 18.

A verseny fődíja egy 1.600.000 Ft értékű Couture egyedi személyre szabott ruha by AGNES SILKA. 2023. augusztus 19-én Ladies Day After + Men Scarmble páros texas scramble verseny.

RÉSZLETEK

 

Forrás: Zala Springs Golf Resort


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés