Megtartotta közgyűlését az MGSZ

Az MGSZ közleménye

Május 25-én került sor a Magyar Golf Szövetség éves rendes közgyűlésére, ahol a küldöttek egyhangúlag fogadták el az előterjesztett 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámolót.

 

A Magyar Golf Szövetség most már hagyományosan a Budapest Highland Golf Club különtermébe invitálta a küldötteket, hogy a 2022-es év szakmai és pénzügyi tervének, közhasznúsági jelentésének és mérlegének elfogadásáról, valamint a 2023. évi gazdálkodás és a szakmai tervek jóváhagyásáról döntsenek.

 

A bevezetőben Vaszily Miklós elnök köszöntötte a közgyűlésen résztvevőket, majd a közgyűlés tisztségviselőinek megválasztására került sor. Ezt követően, Makszin Áron főtitkár ismertette a szövetség szakmai és pénzügyi beszámolóját, melyet a közhasznúsági jelentéssel és a mérleggel együtt, Flesch Tamás, az Ellenőrző Testület elnökének ajánlására, a küldöttek egyhangúlag fogadtak el.

 

A főtitkár az idei célok ismertetésével folytatta, melyek közül az idei versenyrendszer megszervezését, a junior, a felnőtt és a szenior válogatottak versenyeztetését, az országos junior alapprogram újra indítását, valamint a már korábban megkezdett projektek, a felnőtt kezdő és haladó golfozó programok folytatását emelte ki. A küldöttek az idei terveket egy tartózkodás mellett fogadták el.

 

Forrás: hungolf.hu / MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés