Minden körnek tétje van

A Race to Zala Springs második fordulójának győztesével, a sokoldalú Rádonyi Kristóffal beszélgettünk, a golfpályafutásában elért sikerekről, és az előtte álló szakmai kihívásokról.

 

Hogyan készültél fel a mérkőzésre (RTZS 2 – a szerk.)?

Úgy fogalmaznék, hogy visszafogottan. Reska János barátommal gyakran körözünk a Highlanden, de a sok munka miatt az utóbbi időben viszonylag kevés időt tudtam a gyakorlásra és a versenyzésre szánni. Kilenc-kilenc szakasz lejátszására, egy kis range-ezésre és a fejem kiszellőztetésére volt lehetőségem csupán. Így érthető, hogy már ki voltam éhezve egy kis versenyzésre, nem szólva arról, hogy egy igen nehéz hónap állt előttem, és tudtam, belátható időn belül az hétvége lesz az utolsó alkalom, amikor csakis a golfé a főszerep.

 

Hogy érezted magad a versenyen?

Fantasztikus flightban, ragyogó, tavaszi időben játszottam, úgyhogy minden úgy alakult, ahogy terveztem. Meznerics Gergellyel és Reska Jánossal hasítottunk végig a pályán!

 

Idén már a MidAm golfozókat fókuszba helyező podcast szerkesztőjeként is lehet követni téged.

A husznöt év feletti magyar golfozók aktualitásaival foglalkozó podcast egy csodálatos kezdeményezés, olyan, mint maga a MidAm-közösség: mindenki nagyon segítőkész és kedves. Az elmúlt hónapok során remek beszélgetőpartnerekkel ajándékozott meg a műsor és úgy veszem észre, a hazai golfközönség is élvezettel hallgatja!

 

Hogyan telik az elkövetkező időszak?

A Magyar Kosárlabdázók Szövetségével és Bodnár Péter főtitkár úrral egyeztetve az a döntés született, hogy én fogom közvetíteni a hamarosan induló utánpótláskorú döntő mérkőzéseit, amelyeket a HUNBASKET TV YouTube csatornáján tekinthet meg a közönség. Edzői háttérrel rendelkező, a hazai sportéletben otthonosan mozgó szakkommentátorok is a segítségemre lesznek a munkában, és bízom benne, hogy remek visszhangja lesz a közvetítéseknek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés