Magyar Kupa: Ki nyeri az első napot?

 

Szombaton, 8:30-tól kezdődően közel kilencven golfozó áll elütőre a Balatonudvariban, ahol kezdetét veszi veszi az egyik legnagyobb múltú hazai torna, a 34. Magyar Kupa. 

 

A kétnapos verseny népes mezőnyét az újra régi fényében tündöklő Balaton Golf Club látja vendégül. A versenyt a végső győzelemre is nagy eséllyel pályázó Kötel Bence (+4.0), a meglepetést könnyedén okozni képes Zsimán-Lebovics Zénó (0.9), valamint a MidAmok sztárja, Szeberényi Máté (0.3) flight-ja vezeti fel.

 

A második trióban a női esélyesek, a címvédésre készülő Jaczkovics Emma (0.3), a junior válogatott Stern Lea (1.0), valamint a szintén válogatott Földházi-Nagy Zsófia (5.6) indulnak neki a két napos viadalnak. 

 

A tavalyi torna nyílt és magyar férfi kategóriáját a University of Toledo egyetemi csapatát is erősítő Kötél Bence nyerte meg egy emlékezetes hajrával, és most is komoly eséllyel száll harcba a negyedik serlegért. A női mezőnyben hendikep alapján szintén címvédésre van a legnagyobb kilátás, ami Emma számára szintén a negyedik ilyen trófea lenne. 

 

A torna a szombati 8:30-as rajtot követően az alábbi linken követhető: 

 

34. Magyar Kupa 

május 20-21. 

LIVE SCORE 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés