Driverrel indít Zirc

Drivertől driverig

Forest Hills április 1-én tele vidámsággal indítja a szezont, nem is akárhogy! Társasági páros scramble játékformában, nem a megszokott módon. Április 1-hez híven egy kis bolondos dolgot agyalt ki Hideg Dani és Klézli Feri a Drivertől Driverig Kupával versennyel.

 

18 szakaszon keresztül minden elütőn, legyen az PAR3 vagy 4 vagy PAR5, driverrel kell kezdeni. Utána hadba léphetnek a további ütők is egészen a greenig. Ott megint a drivereké a főszerep, hisz minden gurítást driverrel kell végrehajtani. A nevezési díjak minden esetben a dátumhoz híven 401 forintra végződnek.

 

NEVEZÉS

 

Aki pedig ellátogat Zircre, az elmúlt 2-3 hét eredményeként, még két változással fog szembesülni.

 

A pályán az elütők felújítása következő szakaszába lépett. A kiszintezett elütőkre rákerülnek az új gyepszőnyegek, innentől pedig néhány hét várakozás kell még, hogy megerősödjenek és elviseljék a kezdő ütéseket.

 

Ha lejátszottad a 18 szakaszt bizony vágysz egy kis harapnivalóra és netán egy korsó hideg sörre (utána azonban nincs autóvezetés). Most már nem is kell messzire menni, elég a klubházig. A régi recepció helyén került kialakításra egy büfé, ahol már hűsítő italokhoz, snackekhez, kávéhoz is hozzá lehet jutni. A büfé bútorát az újdonsült kapitány tervezte, gyártotta és építette be, amihez bizony kapott a klubtagoktól segítséget, na meg persze érdeklődést is bőven.

 

Érdemes ellátogatni Zircre, hisz ott mindig garantált a jó hangulat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés