Készülünk a tavaszi szezonkezdésre

 

Kovács Gáborral, a Kisoroszi Magyar Golf Club menedzserével beszélgettünk, aki a pályán zajló munkáról, a klub növekvő népszerűségének titkáról és az idei szezon nagyszabású terveiről árult el részleteket.  

 

Hogyan indult a 2023-as év a Kisoroszi Magyar Golf Club számára?

Élünk és virulunk, csodásan indult az idei év! Nagy örömünkre szolgál, hogy amikor kisüt a nap, a játékosok is felsorakoznak a pályán és gyönyörű teljesítménnyel kápráztatnak el minket!  

 

Mi történt mostanában a klub életében?

Végre megvalósítottuk egyik régi álmunkat és elértük a háromszázas taglétszámot – egy olyan célt sikerült ezzel elérnünk, amelyet már évekkel ezelőtt kitűztünk magunk elé. Nem titok, hogy klubunkba számos nemzetközi játékos is ellátogat, főként az ázsiai országokból. Kialakulóban van egy fantasztikus kínai, vietnámi és koreai csapat! A magyar golfozók sem maradnak el: januárban közel harminc új játékost üdvözölhettünk a klubban.

 

20230119_kisoroszi.jpg

 

Hogy haladnak a klub és a pálya felújítási munkálatai?

Már gőzerővel készülünk az idei szezonra, és Nagy István pályatulajdonos ebben az évben sem áll le a fejlesztési munkálatok szervezésével. Tavaly - játékosaink kérésére - aszfaltoztunk a klubház környékén és kicsinosítottuk a bag-tárolót. A pálya egyelőre még téli álmot alszik, de már úton van egy ütőmosó berendezés, amelyet idén tavasszal applikálunk a klubház oldalára. Nem győzzük eleget hangsúlyozni, milyen fontosnak tartjuk, hogy a golfozók tiszta ütővel játszanak. A tél nálunk főként a háttérmunkálatokról szól, már dolgozunk a gépparkon, ami gördülékennyé teszi a szervízt. A Kisoroszi pálya egyik óriási előnye a remek talajszerkezet. Egy kiadós eső után három nappal már kiválóan alkalmas a játékra. Törzsjátékosaink már tapasztalhatták, hogy nálunk senki sem tocsog a sárban! Sőt, az utóbbi időben olyan népszerűvé vált a klubunk, és olyan gyakran van teltházunk, hogy a pénteket és a hétvégét golfozással töltőknek mindenképpen azt javasoljuk, foglaljanak tee time-ot, mielőtt ellátogatnak hozzánk.      

 

20230119_kisoroszi1.jpg

 

Milyen személyi változások várhatók a közeljövőben?

Március elején csatlakozik csapatunkhoz Buna Edvin greenkepper és főkertész, aki az immár nyolc éve nálunk dolgozó Nagy Istvántól (a pályatulajdonos névrokonától - a szerk.) veszi át a stafétabotot. Túl vagyunk egy több hónapon át tartó egyeztetéssorozaton, a két kertész rendszeresen konzultál egymással, így Edvin hamarosan a 66 hektáros pályán is megmutathatja tudását. Alig várjuk már a közös munkát!  

 

Milyen újításokat terveztek?

Két izgalmas, új projektről kezdtünk el gondolkodni és tárgyalni az idén: szeretnénk létrehozni egy futball-golfpályát (azaz egy futball-labdával megjátszható mini-golfpályát) a régi range területén, illetve nyolc luxusapartmant felépíteni az egyik erdősáv területén, amely semmilyen módon nem zavarná a golfjátékot. Ha mindez megvalósul, még több látogató keresheti fel a Kisoroszi Magyar Golf Clubot, ami lehetővé tenné, hogy megnyissuk á la carte éttermünket, amelyről már olyan régóta álmodozunk. Szorgalmasan készülünk tehát a tavaszi szezonkezdésre; a célunk továbbra is az, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát Kisorosziban!

 

20230119_kisoroszi2.jpg

 

Fotók: Kisoroszi Magyar Golf Club Facebook oldala

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés