Minden jó, ha a vége jó

 

Az utóbbi időszak nehézségei csak újabb lendületet adtak, hogy a szenior női válogatott még kitartóbban törekedjen a sikerre. A kapitány, Batta Krisztina értékelte az idei szezont.

 

Vacsorával zárták az évet a hölgyek

Köztudott, hogy mi nemcsak a pályán, edzéseken találkozunk, hanem közösséget építve is próbáljuk összehozni a csapatot. Ez megmutatkozott a hagyományos, jó hangulatú évzáró vacsoránon, ahol három fő kivételével mindenki jelen volt.

2022-ben sokat fejlődtek a golfozók, olyan hendikep-javulások történtek, amilyenekre nem is számítottunk. Öröm volt látni, hogy a hölgyek egész évben összetartó, egymásért küzdő közösséget alkottak, kiváló morál jellemezte a csapatot a különböző megmérettetéseken. Minden jó, ha a vége jó – remekül zárult az év és új tagokkal is gyarapodtunk.

 

Jövő évi célok

Jövőre az a célunk, hogy folytassuk a megkezdett munkát mind a válogatottal, mind a csapatot immár négy éve edző Tóbiás Zsolttal, aki rendkívül elkötelezett irányunkban. Pozitív, professzionális hozzáállásával nagyon sokat tesz hozzá a válogatott játékához és a játékosok egyéni fejlődéséhez is.

Folyamatosan nézzük a jövő évi versenyeket. A hölgyeknek május 31-ig kell a legjobb formájukat hozva megmutatni, ki az, aki érdemes lesz a Marisa Sgaravatti Trophy-n való indulásra. A névsort június 3-án kell leadnom, a tornán a legalacsonyabb hcp-vel rendelkező játékosok kapják meg a lehetőséget.

 

Sgaravatti Magyarországon

2025-ben mi rendeznénk meg a Sgaravattit, az előző héten több levelezés is folyt ezzel kapcsolatban, amelynek eredményeként gyakorlatilag zöld utat kaptunk a verseny megatartására. Bár itthon nem rendelkezünk 25 szakaszos pályával, 18 szakaszra is megkaptuk a rendezés jogát. Éppen ezért fontos lenne, hogy ott legyek jövőre és megtapasztaljam, milyen is egy Sgaravatti verseny, hogy hatékonyan és magas színvonalon tudjam megszervezni a 25-ös viadalt. Már kezd összeállni egy kisebb szervező stáb, bízunk benne, hogy közösen emlékezetes versenyt tudunk létrehozni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés