Fókuszban a klubmenedzsment

 

Az MGSZ híre

Az Európai Klubmenedzserek Szövetsége (CMAE) november 5-8. között rendezi a golfklubok irányítását érintő tizenegy legfontosabb szakterület konferenciasorozatát, melyre a pandémia után ismét személyesen, ezúttal az örök tavasz szigetén, Tenerifén kerül sor.

 

Lassan egy év telt el azóta, hogy Magyarországon elsőkként négy szakember, Gschwendtner Sonja, Rózsa Dávid, Jakobi András és Révész Tamás sikerrel végezte el a CMAE (Club Management Association of Europe) kétéves képzési programját és szerezte meg az intézet klubmenedzseri diplomáját. A képzési programnak nincs ezzel vége, hiszen 11 kompetenciaterületet felölelő bőséges tananyag, valamint a magas színvonalú felnőttképzést nyújtó szakemberek további három kurzussal (Golf, Leadership Management és Food & Beverage) várják a diplomás menedzsereket.

 

Ezen felül, a CMAE rendszerint 15-20 neves előadót hív meg az évente szervezett European Conference on Club Management négynapos előadássorozatára, ahol a tizenegy szakterület (Club Management, Marketing Management, Leadership Management, Human Resources, Finances, Legal, Sport & Recreation, Leadership Management, Facility Management) mindegyikét érintik.

 

Az utóbbi két évben a pandémia miatt online szerveződtek az előadások, azonban idén ismét visszatérhetnek a klubvezetők a személyes találkozásokra, amire az örök tavasz szigetén, Tenerifén kerül 2022. november 5-8. között sor.

 

 

„Ez a konferencia az egyik legfontosabb szakmai fórum a golfiparban dolgozó szakemberek számára, mert a klubok üzemeltetéséhez itt szerezhetünk globális tudásanyagot a problémák aktuális kezeléséhez, megoldásához. ” – mondta Révész Tamás, a Magyar Klubigazgatók Szövetségének (MKSZ) elnöke. „A már korábban diplomát szerzők számára a kreditpontok gyűjtése érdekében különösen fontos a részvétel, azok pedig, akik még csak most gondolkodnak az MDP képzési programjának elvégzésén, mindenképpen javasolt a részvétel, hiszen kiváló ízelítőt kaphatnak a klub menedzsment professzionális tudás és kompetencia szintjéről.”

 

Külön büszkeség hazánk számára, hogy a CMAE az idei európai konferenciát az MKSZ-szel együttműködésben rendezi, amelyre ezért a magyar golfszakmában tevékenykedő minden szakember kedvezményes részvételi díj mellett jelentkezhet. Bővebb információ: Révész Tamás elnök (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Forrás: hungolf.hu / MGSZ 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés