Saját magam edzője vagyok

A szeptember 13. és 15. között lezajlott 33. Senior Nyílt Magyar Bajnokság eseményei ezúttal a női masters bruttó kategória győztesének szemszögéből elevenednek meg. A Budapest Highland játékosa, Molnár Lászlóné Mária számolt be az ősz nyitányát jelző golfmegmérettetés részleteiről.

 

Milyen érzés volt a dobogó tetején állni?

Végtelenül boldog vagyok, és nagyon örülök, hogy részt vehettem a Senior Nyílt Magyar Bajnokságon, amelyen remekül éreztem magam!

 

Hogyan foglalnád össze a három nap eseményeit dióhéjban?

Úgy érzem, mindhárom körben tudásom legjavát nyújtottam. Az első napon 90-et ütöttem, ami véleményem szerint nem rossz teljesítmény. A második napon sajnos két szakaszon is elszálltam, ekkor +4-es eredményt játszottam. Az utolsó napon minden igyekezetem arra összpontosult, hogy ne rontsak addigi eredményeimen, illetve, hogy lehetőleg ne üssek tripla bogey-t. A fokozott koncentráció ellenére éppen ezen a napon produkáltam a legmagasabb score-t, de összességében természetesen elégedett vagyok mindazzal, amit elértem.

 

Milyen flight-társakkal hozott össze a sors?

Kovácsné Földesi Katalin jelenléte rendkívül sokat jelentett a számomra. Óriási élmény volt vele játszani, amiben komoly szerepe volt felém tanúsított kedvességének, valamint biztató, dicsérő szavainak.

 

Mire helyezted a hangsúlyt a felkészülésnél?

Elsősorban a rövidjátékra fókuszáltam, és amikor csak tehettem, a Budapest Highlanden gyakoroltam a chipeket és a puttokat. Minden nap legalább egy kosárnyi labdát elütöttem a pálya egyes szakaszain. Általában edző nélkül golfozom, mondhatni saját magam edzője vagyok, a bajnokságra való felkészülés idején egy játékostársam is hatékony segítséget nyújtott a rövidjátékom fejlesztésében.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés