Hőség, pára, erős ellenfelek Padovában

 

 

A keddi gyakorlónapot követően, szerdán elkezdődtek a Supersenior (65+, nettó és bruttó), és a Masters (75+) korosztály csapatversenyei Padovában. Túl vagyunk az első körön, a masterseknél 18, a supersenioroknál bruttóban 18, míg nettóban 21 nemzet párosai álltak elütőhöz.

 

Az „olasz csizma” szárának tetején, Velence közelében elhelyezkedő, gazdag történelmi múltra visszatekintő Padovában rekkenő hőség és magas páratartalom fogadta a játékosokat. A csapattagok elmondása alapján, az adott körülmények között, megfontoltan kellett ütőt választani. Kiemelték, hogy erős és motivált ellenfelek ellen kell játszaniuk, több nemzet is pluszos hendikeppel rendelkező játékosokat vonultat fel a tornán.

 

Első nap párost játszottak, a Dr. Egervári Ferenc - Horváth Béla, Saághy Pál - Dobány Lajos, Dietrich Gábor - Dietrich Tamás duók alkotta supersenior nettó csapat holtversenyben az előkelő negyedik helyet szerezte meg az első napján.

Supersenoir_nettó1.jpg

 

A supersenior bruttó, Horváth Joseph – Dr. Takács János, Jakobi László (kapitány) – Kovács Titusz, Koplányi Tibor – Gulyás Gyula párosaival a 14. helyen áll.

Supersenoir_bruttó1.jpg

 

A magyar masterek, Ellis Donald – Mányi István, Juhász Sándor – Jászkuti László kettőseinek eredményeivel 12. az első napot követően.

Masters1.jpg

 

A supersenior nettó versenyében a hazai, olasz csapat tört az élre, a masters korosztályban szintén a taljánok az éllovasok, míg a supersenior bruttó kategóriában a svédek vezetik a mezőnyt.

 

Csütörtökön a csapatok még párost játszanak, pénteken egyéni megmérettetésekkel zárul a torna.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés