Szombaton elstartol a „Race” első fordulója

 

Zalacsány idén is csodálatosan előkészített állapotban, felújított bunkerekkel várja mindazokat, akik a hétvégét tartalmas kikapcsolódással szeretnék tölteni, ráadásul hamarosan megrendezik a népszerű sorozat, a Race to Zala Springs első fordulóját. A verseny előkészületeiről és Zala Springs küszöbön álló golfprogramjairól Fincza Georgina mesélt nekünk.

 

Mikor indul verseny?

Május 14-én, tíz órakor kezdődik a 2022-es versenysorozat első fordulója, így már a kora reggeli órákban szeretettel várjuk vendégeinket egy welcome drinkre, Sőt, aki otthon nem reggelizett, ezt nálunk bepótolhatja!

 

Mit lehet tudni erről a megmérettetésről?

Az idei versenynaptárat böngésző golfozók bizonyára meglepődve tapasztalták, hogy éppen a Magyar Kupa idején rendezzük meg ezt a tornát. Azt szerettük volna, hogy olyan játékosok is esélyt kapjanak, akiknek még magas a hendikepjük és szívesebben tennék próbára tudásukat egy rövidebb, egynapos golfviadalon, ahol baráti hangulatban játszhatnak, és értékes díjakkal gazdagodhatnak. Filozófiánk szerves része, évek óra bevett gyakorlat nálunk, hogy hiánypótlóként kisebb tornákat is szervezünk: úgy véljük, a ranglistaversenyeken túl is van élet.

 

Milyen díjak várják a győzteseket?

Az idei tárgyi díjainkat – a felnőtt játékosok részére - a Pannonhalmi Főapátság sörfőzdéje biztosítja, ezen túlmenően a verseny ideje alatt egy izgalmas, és a jövőben remélhetőleg rendszeressé váló programban, a Garamvári Szőlőbirtok borkóstolóján is részt vehetnek a vendégek.

 

Milyen szálláslehetőséget kínáltok a verseny idejére Zalacsányba látogató vendégeknek?

Még van néhány szabad szobánk, de érdemes minél hamarabb szállást foglalni. A szállóvendégek a golf mellett megújult wellness-részlegünket is kipróbálhatják, a versennyel járó izgalmakat és fáradalmakat a szaunában és a medencékben pihenhetik ki.

 

Milyen termékekkel bővült a zalacsányi golf shop?

Új márkaként van jelen üzletünkben a Ralph Lauren, amelynek termékeit férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánljuk!     

 

Race to Zala Springs I.

2022.05.14.

Zala Springs Golf Resort

Nevezési határidő: május 13., 12:00

NEVEZÉS


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés