Idén is csúcsformában

A Zala Springs Golf Resort ebben az évben is színes programkavalkáddal készült a golfrajongó közönség számára. Gschwendtner Sonjával és Fincza Georginával az idei év célkitűzéseiről, legfontosabb eseményeiről, a nyár és ősz folyamán megvalósult golfos eseményekről beszélgettünk.

 

Mi minden történt 2021-ben a Zala Springs háza táján, milyen újdonságokkal jelentkeztetek ebben az évben?

Gschwendtner Sonja: Nagyon sok újdonsággal készültünk. Elkészült a wellness-részlegünk, így a golfpálya mellett az étterem és a szálláshelyünk is nagyobb kihasználtságot élvez. Már a tavalyi évben is nyitva hagytuk a golfpályát a téli időszakban, és ezt továbbra is folytatni szeretnénk. Azzal, hogy oltási igazolvánnyal idén már lehetett szállást foglalni, nagyon sok vendég érkezett hozzánk, és ezt a folyamatot a wellness-szolgáltatást beharangozó kampányunk csak felgyorsította. Kétféle golfoktatás is zajlik nálunk, és nagy örömünkre szolgál, hogy láthatóan növekszik az érdeklődés a sport iránt. Sokan kipróbálják az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő pályatúra programunkat is, amelynek során a vendégek bepillantást nyerhetnek a játékba és a golfpálya karbantartásának munkálataiba is. A golf shopunkban egyedülálló termékek széles kínálatából választhatnak a vásárlók, az elmúlt szezonban például először lehetett kapni nálunk Lindeberg márkájú termékeket. Fincza Gina, a shop felelőse, boszorkányos ügyességgel állította össze a 2021-es kollekciót. Emellett az étlapunk, melyet chefünk Váradi Bálint állított össze, szintén nagy sikert aratott.

Fincza Georgina: A Zala Springs Golf Resort 2021-ben három nyílt bajnokságnak is otthont adott: a Nyílt Magyar Bajnokságnak, az augusztusban megrendezett Junior Nyílt Bajnokságnak, amely száz fő feletti létszámmal, rendkívül gördülékenyen és kiváló hangulatban zajlott le, valamint a Mid-Am Nyílt Bajnokságnak, amelynek minden évben Zalacsány a házigazdája, éppen ezért nagyon közel áll a szívünkhöz.

 

Mi a helyzet a külföldi vendégekkel?

GS: Ahogy a korlátozások enyhültek, egyre több külföldi vendég érkezett hozzánk. Mindehhez persze egy ügyes marketing kampányra is szükségünk volt. Amikor a koronavírus-járvány kezdődött, éppen finn, német és osztrák vásárokat, illetve ezer fölötti taglétszámmal rendelkező golfpályákat látogattunk, versenyeket támogattunk, így számos hirdetési lehetőséghez jutottunk. Célunk bekerülni a nemzetközi vérkeringésbe, de sajnos gyakran tapasztaljuk azt, hogy egyedül mi képviseljük a magyarországi golfpályákat a nemzetközi vásárokon, és a standokat is a külföldi partnerklubjainkkal béreljük közösen. Finnországban például a Penati és a Gorkij klubokkal együtt béreltünk egy nagyobb standot. A partneri kapcsolatnak köszönhetően a játékosaink ingyenesen golfozhatnak egymás klubjainak pályáin.

 

Az interjú teljes szövegét a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumban olvashatják!

 

Fotó: Zala Springs Golf Resort Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés