Nemzedékek találkozója az Öreg-tó partján

 

A tatai Old Lake Golf Club 2008 óta hasonló koncepcióval, Texas scramble formában rendezi meg töretlen népszerűségnek örvendő versenyét, az "Apa-Fia" Vajnóczki Emlékversenyt.

 

Idén két kategóriában hirdettek eredményt: a „Családi kategóriában” minden páros indulhatott, akik között rokoni kapcsolat áll fent. A "Baráti kategóriában" pedig mindenki más is részt vehetett, golfozó barátjával, ismerősével. A fenti díjazás lehetővé teszi, hogy ne csak családi, hanem baráti találkozó is legyen a verseny, felidézve Vajnóczki Gábor által rendezett egykori versenyeink hangulatát.

 

A szabályokat illetően a Royal Ancient Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség szabályai és az O.L.G.C. pálya szabályai voltak az irányadóak.

Az október 23-ai, szokatlan kellemes őszi napon lezajlott megmérettetésen egy gyönyörű, -2-es eredménnyel az ifj. Magyar Márk Tibor és Magyar Tibor alkotta páros léphetett a képzeletbeli dobogó tetejére. A verhetetlen duó mindjárt az első szakaszon egy birdie-vel indított, ezt követően pedig a négyes és tizenegyes szakaszokat is lebirdie-zte.


Másodikként a már jól ismert tatai páros, Hideg János és fia, Ádám végzett, akik szintén három birdie-vel, par játékkal érdemelték ki előkelő helyezésüket.

 

A harmadik helyet Farkas Péter és Székely Tamás duója szerezte meg: +2-es eredményüket a hátsó kilencen zsákmányolt brilliáns négy birdie segítségével érték el.

 

A negyedik helyen Novák András és Reményi Tibor végzett, ötödödikként pedig a rutinos apa-fia - Szalay Attila és Gellért - kettőse zárta ezt a különleges napot. A Szalay család számos más tehetéges játékospárt utasított maga mögé. 

Az eredményeket ide kattintva tekinthetik meg!

 

Szívből gratulálunk a baráti hangulatú torna győzteseinek!

 

 

Fotó: Old Lake Golf Club Facebook

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés