Bükfürdő vitte a prímet

 

A Sárközi Golf Egyesület a mai napon rendezte meg az SGSE PRIME CUP nevű klubversenyt, amelyre a Bükfürdőn található, megújult Birdland Golf & Country Club pályáján került sor.

 

 

A tizennyolc szakaszon zajló, HCP-módosító egyéni stableford játékon minden amatőr golfozó indulhatott, akinek klubja tagja a Magyar Golf Szövetségnek vagy bármely más nemzeti szövetségnek és rendelkezik érvényes hendikep indexxel.

 

A Greenfield Golf csapata az elmúlt időszakban mindent megtett azért, hogy a Birdland egy gyönyörűen előkészített pályával várhassa a Bükfürdőn megrendezett bajnokságok és klubversenyek résztvevőit.

 

A nyárias melegben lezajlott kupát Bruttó stableford kategóriában végül a Zala Spring versenyzője, Tóth János nyerte meg, aki 91-es eredményt ért el.
Őt követte szorosan a szintén Zalacsány színeiben játszó Kürti Péter, aki a mai napon 92-es score-al léphetett fel a dobogó második fokára.
A Kisoroszi Magyar Golf Clubot képviselő Góg László a harmadik helyet foglalhatta el, akinek a hátsó kilencen jött közbe három dupla, illetve egy tripla bogey az utolsó szakaszokon.

 

Felnőtt Férfi kategóriában Góg László (MGC Kisoroszi), Windt Gábor (MGC Kisoroszi) és Kürti Péter (Zala Springs) jeleskedett.

 

A Női Nettó mezőny élén a Zalacsányból Bükfürdőre látogató Balis Katalint találjuk. Bár a versenyt egy szépséges birdie-vel indította, a tizenhetes és tizennyolcas szakaszokon egy-egy tripla is becsúszott, ennek ellenére Katalin 107-es játékával kategóriája győzteseként távozhatott.

A második helyen a Kisoroszi Magyar Golf Club színeiben verenyző Horváth Judit végzett, aki 106-os score-t szerzett, míg a dobog harmadik fokára a Zala Springs nagyszerű játékosa, Bihari Gyöngyvér léphetett fel.

 

A golfsport népszerűsítését előtérbe helyező Sárközi Golf Egyesület jóvoltából az izgalmas kupa győztesei hangszórókkal és golfutalványokkal gazdagodtak.

 

Szívből gratulálunk a sikeresen szereplő játékosoknak!

 

Eredmények

 

 

Fotó: Greenfield Golf Facebook

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés