Eriksen üzent a társainak, továbbra is kórházban tartják

Közleményt adott ki a Dán Labdarúgó-szövetség Christian Eriksennel kapcsolatban. A futballista állapota stabil, egyelőre kórházban tartják további kivizsgálásokra. A középpályás üzent is csapattársainak.

 

Ahogy arról beszámoltunk, Christian Eriksen összeesett a Finnország elleni szombati Európa-bajnoki csoportmeccsen, újra kellett éleszteni. A középpályást azonnal kórházba szállították, ahol állapotát stabilizálták. A dán szövetség vasárnap délelőtt közleményt adott ki, melyben megerősítette, hogy Eriksen állapota stabil, de kórházban tartják kivizsgálásokra.


Beszéltünk ma reggel Christian Eriksennel, aki üdvözletét küldi csapattársainak. Az állapota stabil, de további kivizsgálások várnak rá, ami miatt kórházban marad. A csapat és a stáb rendkívüli segítséget kapott, és továbbra is támogatjuk egymást mindenben. Köszönjük mindenkinek a kedves üzeneteket. Arra kérünk mindenkit, hogy a dán szövetséghez juttassa el üzenetét, mi pedig átadjuk azt Christiannak és a családjának

– olvasható a dánok közleményében.

A mérkőzést végül két órával később folytatták, és Finnország 1–0-s győzelmet aratott. A találkozó összefoglalóját ide kattintva olvashatják el.

 

Az Európa-bajnokság vasárnap délután folytatódik újabb három csoportmérkőzéssel. Kövesse velünk a meccseket élőben az Indexen!

 

Forrás: Index

Kép: Csakfoci.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés