Zalacsány kirobbanó formában

 

Augusztus elején megtartotta a Zala Springs Golf Resort éves eseményét, a Jótékonysági Golf Hétvégét, amelyen színes programok, éjszakai golf és hagyományos golfverseny egyaránt a két napos program része volt. Az esemény után megkerestük Gschwendtner Sonja, klubigazgatót, afelől érdeklődve, milyen különlegességeket rejt a tarsolyában Zalacsány az elkövetkező időszakra.

 

Az augusztus második fele golf szempontból csendesebb lesz, szeptemberig az esküvőké a főszerep. Ezzel párhuzamosan több külföldi golfversenyen is tiszteletüket teszik: „Csehországba megyünk, majd Szlovéniába, hogy vigyük a Zala Spring hírét a határon túlra, és az ottani versenyeken résztvevő golfozókat invitáljuk Zalába” – mondta Sonja.

 

Szeptembertől újra a golfozók kerülnek reflektorfénybe, egyből egy különleges eseménnyel indul az ősz: „Szeptember 4-6. között a felnőttek állnak nálunk elütőre, jön a 8. Mid-Amatőr Nyílt Bajnokság, ami egy nagyon jó kis rendezvénynek ígérkezik. Révész Tomival együtt csináljuk, gyakorlatilag már most erre a versenyre készítjük fel a pályát, hogy szeptemberre tökéletes állapotú legyen.”

 

Ősszel lesz egy születésnap is, a Zala Springs Golf Resort fennállása 5. évét ünnepli: „Szeptember 18. és 19. között megünnepeljük az 5 éves születésnapunkat egy Klubbajnoksággal.” – mondja büszkén a klubigazgató. – „Ez lesz a Zala Springs Golf Club első klubbajnoksága, amit szintén egy picit bulisabb pénteki versennyel szeretnénk megnyitni. Stableford-ot játszunk, hogy a kezdő játékosok is részt tudjanak venni rajta, a verseny után pedig Grill Partyt tartunk a teraszon. Ezt követi szombaton a hagyományos stroke play verseny, ahol eldől, ki lesz a klub bajnoka. Ez szintén nyílt, bárki nevezhet, de a bajnoki címet csak klubtag viheti haza.”

 

Nincs születésnap ajándék nélkül: „A legnagyobb ajándékot a tulajdonosoktól kapjuk, hiszen a wellness részlegünk nemsokára elkészül. Még nem biztos, hogy pont a szülinapos hétvégére lesz kész, de ősszel ez egy olyan mérföldkő lesz a klub életében, amit már régóta vártunk.” – mondta Sonja.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés