Kulcs-Soft Texas Scramble Kupa a Forest-Hills-en

 

Csizmadia Ákos beszámolója

 

Augusztus 20 tiszteletére egy ízig-vérig társasági golfverseny várta az nevezőket a Bakony fővárosában.

 

 

A teltházas rendezvényt a golfos berkekben is jól ismert Kulcs-Soft Nyrt. támogatta, a házigazdák pedig hozzátették a legjobbjukat, ami eddig is garancia volt a sikeres verseny rendezéséhez. A 18 páros barátként üdvözölte egymást a klubházban, amihez nagyban hozzájárult a korai ’welcomeRUM’ és Andrejszki művészúr reggeli stand-up komédiája is.

 

A rövid eligazítás után a dudaszó pontban 10:00-kor szólalt meg, a shutgun formációból ekkor láttak neki a párosok a játéknak. A mai napon debütáló dupla zászlós green-ek használatára már a reggeli versenyértekezleten felhívta a figyelmet Bozó Ádám, így nem okoztak problémát egyik párosnak sem. Sőt, a verseny utáni gyors visszajelzések alapján, egyértelmű, hogy sokkal változatosabbnak, és izgalmasabbnak tartották a játékosok az újonnan bevezetett két zászlós megoldást, amit szeretnének más versenyeken is használni a jövőben a rendezők.

 

Az előzmények ismeretében az eredmények is magukért beszéltek.
A versenyt a zirci pályát 2. (vagy első?) otthonának tekintő Tőkés Péter / Bérces Balázs duó nyerte 74-es score-t játszva 34 Bruttó ponttal. A nettó kategóriában Andrejszki Tibor / Kulcsár Keve húzta be a kupát és a vele járó értékes Kulcs-Soft utalványokat. E győzelem különlegessége, hogy a fiatalemberek (na jó, csak az egyik az) az egész verseny alatt csak vas-ütővel játszották végig a szakaszokat. A 2. helyre Vargha András / Törőcsik Márk érkezett meg, leszorítva a 3. helyre Reményi Tibor / Rózsavölgyi János párost.

 

Folytatás szeptember 26.-án szombaton, a 2. Kulcs-Soft Texas Scramble kupán.

2

 

Fotó: Csizmadia Ákos


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés