Reggeli tee a Budapest Highland Golf Clubban

Idén augusztus 18-án, azaz holnap reggel 9 órakor kezdetét veszi a Kamocsay Hilltop Prémium Senior Tour 4.! A bajnokságra minden magyarországi szenior korú, érvényes hendikeppel rendelkező golfozót szeretettel várnak a Buudapest Highland Golf Clubban.

 

 

A lebilincselően izgalmas eseménysorozat következő állomásán kategóriánként stableford nettó 9 lyukon, valamint összesített stableford bruttó 9 lyukon folyik majd a hendikepminősítő versen. Az indítás az 1-es elütőről 3 fős flightokban, hendikep sorrendben történik, a szenior és szuper-szenior férfiak a kék, a nők piros a elütőről kezdenek. Információ a versenynapot megelőző nap 16 órától a www.hungolf.hu weboldalon, illetve a Highland Golf Club internetes oldalán - www.highlandgolf.hu - érhető el.

 

A nevezési díj a 9 szakaszos pályára érvényes klubtagsággal rendelkező Highland klubtagoknak: 2.990 Ft.
A 9 szakaszos pályára érvényes klubtagsággal nem rendelkező versenyzőknek: 2.990 Ft + green fee ára.

 

A versenysorozat egyes fordulóin a bruttó 1. helyezett, illetve kategóriánként nettó stableford pont alapján az első három helyezettet érem vagy oklevélben díjazzák a szervezők. 36-nál magasabb EHCP-vel rendelkező játékosok is indulhatnak a versenyen, eredményükkel csak handicapet módosíthatnak, és a versenysorozat alatt pontokat gyűjthetnek össze. Egy játékos csak egy kategóriában értékelhető ki! Kisebb létszámú (5 fő alatti) kategóriák esetén a szervező fenntartja a változtatás, illetve a kategóriák összevonásának jogát. Életkor miatt év közben kategóriaváltás nem lehetséges. A játékos az év elején döntheti el, hogy melyik kategóriában kíván indulni.

 

Az egyes fordulókon elért helyezések alapján a versenyzők pontokat gyűjtenek, mely pontok alapján az utolsó fordulót követően kihirdetésre kerülnek a versenysorozat összetett győztesei. A ponttáblázat és az egyes versenynapokat követően a résztvevők helyezése megtekinthető a klub honlapján: www.highlandgolf.hu. Holtverseny esetén a játékosok az PC Caddie szerinti sorrend alapján kapják meg a pontokat. A negyvenhat pont feletti eredmények nem kerülnek díjazásra, a szerzett pontok viszont jóváírásra kerülnek.

 

Fődíj:

A versenysorozat végén a négy díjazott kategória (bruttó, nettó szenior férfi, női, szuper szenior) kategóriánkénti első helyezettjeinek értékes borválogatás (kettős díjazás nem lehetséges).
A verseny a R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golfszövetség Versenyszabályzata, valamint a Budapest Highland Golf Club helyi szabályainak és a rendező előírásainak megfelelően kerül megrendezésre.

Forrás: a Budapest Highland Golf Club Facebook-oldala

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés