Alakul a Mid-Am Nyílt Golfbajnokság mezőnye

Szeptember 4. és 6. között Zalacsányban a felnőtteké lesz a főszerep, indul ugyanis a 8. Mid-Am Nyílt Bajnokság, amelyre a szervezők szeretettel várnak minden 30. életévét betöltött játékost. A bajnokságon nem csak a versenyzés élménye, hanem különleges programok is várják a golfozókat.

 

A 8. Magyar Mid-Amatőr Golfbajnokságnak a Robert Trent Jones Jr. által tervezett Zala Springs pályája ad otthont, amelyen nemtől függetlenül minden magyar és külföldi amatőr golfozó elindulhat, aki a verseny első napjáig vagy napján betölti a 30. életévét (születési dátum: 1990. szeptember 04. napján vagy azt megelőzően), valamint akinek klubja tagja a Magyar Golf Szövetségnek vagy saját nemzeti szövetségének és rendelkezik érvényes szövetségi kártyával vagy nemzeti szövetségének hendikep igazolásával. Felső életkori határ nincs.

 

A bajnokság szeptember 3-án gyakorlónappal indul, majd 4-6 között 3 napon keresztül folynak a küzdelmek a négy kategória (bruttó és nettó férfi/nő) első helyének megszerzéséért. A hétvégét különleges programok színesítik, pénteken White Party, szombaton grillvacsora és borkóstoló várja a résztvevőket a versenynapok végén.

 

Szépen alakul a mezőny, érdemes tehát már most nevezni a szeptemberi eseményre.

 

VERSENYKIÍRÁS IDE KATTINTVA érhető el.

NEVEZÉS ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés