Daniella végzett a Junior Tour élén

 

Berkenyei Daniella a Junior Tour legjobb eredményével (37-es score) hozta a bruttó lány kategória első helyét St. Lőrincben.

 

 

A 9 szakaszos verseny során a Pannonia Junior Academy játékosának akadt kihívója, méghozzá Sántha Laura személyében, aki rögtön két birdie-vel indította a partit és féltávig tökéletes versenyt hozott. Az utolsó 4 szakasz bogey-jai azonban megfordították a „széljárást”, így Daniella magabiztosan kormányozhatta révbe tour győzelmét.

 

 

Junior Tour „A” kategória/bruttó lány:
1 Berkenyei, Daniella/Pannonia: 37
2 Sántha Laura/Highland: 38
3 Hoffmann Annamária/Zala Springs: 44

 

A bruttó fiú mezőnyben is csak egy hajszálon múlott a győzelem. Sokáig Vu Péter húzta a srácokat, ám a 7-es szakaszon hibázott, míg Benke Ákos ugyanitt birdie-t ütött, ez pedig döntő momentumnak bizonyult győzelme megszerzéséhez.

 

Junior Tour „A” kategória/bruttó fiú:
1 Benke Ákos/Pannonia: 39
2 Vu Péter/Pannonia: 40
3 Zsimán Lebovics Zénó/Balaton Golf: 40

 

A Versenykiírás szerint, a versenyzők besorolása hendikep alapján történik: az "A" kategóriába a 0-12,0, a "B" kategóriába a 12,1-24,0, a "C"kategóriába 24,1-36,0, a "D" kategóriába pedig a 36,1-45,0 hendikeppel rendelkező juniorok kerülhetnek. Minden fordulóban díjazzák a kategória győztesek első három helyezettjét, emellett lány és fiú abszolút győzteseket is hirdetnek.

 

A Junior Tour II. összes eredménye

 

A Junior Tour eredetileg június 15-re meghirdetett első fordulóját a Magyar Golf Szövetség augusztus 26-ra halasztotta a heves zivatarok miatt.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés