Kötél Bence a győzelmet, míg többen az új hcp-t ünnepeltékNagy taps és ováció az Oázis Kupán

Október 19-én, szombaton, az utolsó hcp módosító versenyüket tartották Zircen. Az esemény nevéhez méltóan értékes Oázis ajándékutalványokat nyerhettek a legjobbak. A jó hangulat és a telt ház ezúttal sem maradt el.

A klub ebben az évben is nagyon sok rangos esemény helyszíne volt és a hétvégi megmérettetésüket is ennek fényében rendezték meg. A Bakony szívében található pálya a szokásoknak megfelelően kiválóan felkészített állapotban várta a golf szerelmeseit.

A magas színvonalú játékot mutatja, hogy ketten is – Véh Balázs, Vargha András – beléptek a single HCP-sek táborába. Továbbá megsüvegelendő Tőkés Péter és Furda Roland hcp javítása, valamint a zirci bajnoknő, Movik Gabriella, valamint Sebők Imre hcp védése is!


A versenyt a BB műhely kiválósága, Kötél Bence, egy kitűnő Even Par-ral nyerte meg, a szintén kimagasló teljesítményt elérő Véh Balázs (Forest Hills) előtt, akinek teljesítményét Bozó Ádám, a klub head pro-ja is kiemelte értékelésében:


„Ismét egy remek hangulatú telt házas versenynek adhattunk otthont. A kiváló golfidőben még a szél sem zavarta meg a játékot. Többen is nagyszerűen golfoztak. Külön kiemelendő Véh Balázs teljesítménye, aki elérte év eleji célkitűzését, single hcp-s lett.

Nagyon megérdemelte, amit 76-os score-je is hűen bizonyít. Új hcp-je 9,4 lett! Köszönjük mindenkinek a részvételt!”A bruttó kategória mellett nettóban is értékelték a résztvevőket.

A nőknél dr. Erdei Éva, Kispál Helén, Gyenes Anikó végzett az első három helyen, míg a férfiaknál Véh Balázs, Szabó Krisztián, Vargha András lett a sorrend. A szenioroknál Rothweil Gábor végzett az élen Szabó Lászlót és Gratzl Ferencet megelőzve.

A különdíjazásban Kötél Bence a legmesszebbre, míg Huszti György a legközelebb a zászlóhoz ütötte a labdát.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés