A házigazdák vezetnek



Balaton Golf és Pannónia az élen
 
A Bertényi Bence, Greff Bálint, Horváth Erik, Kovács Titusz (CSK), Kötél Bence és Zsimán Lebovics Zénó alkotta gárda igen komolyan bejelentkezett a 2019-es bruttó trófeáért, ugyanis a Magyar Klubcsapat Bajnokság első napját követően vezetik a tabellát legnagyobb riválisaik előtt.

Ahogy arra számítani lehetett az első napi foursome játékforma (a párosok tagjai felváltva ütik a labdát) igazi csemege volt. A duók összeszokottságán és összetételén nagyon sok múlt. Ez minden kétséget kizáróan a hazai pálya előnyét élvező Balaton Golf csapatának sikerült a legjobban, akik magabiztosan állnak az élen a Pannónia (1) és Pannónia (2) előtt. A legjobb páros eredményt is a Balaton Golf csapatából került ki, amit Bertényi Bence és Zsimán Lebovics Zénó 75-tel ért el.

Dobogó:
1. Balaton Golf (+19), 2. I. Pannónia (+30), 3. II. Pannónia (+37)

A negyedik helyen a Highland (+41) csapata áll karnyújtásnyira a dobogótól. Őket követi szorosan az Old Lake (+46) és a Zala Springs (+48) együttese, míg a Birdland (+65) már viszonylag messze van tőlük. Az eredménysort a hencsei team (+132) zárja.


A nettó csapatok versengésében a Földházi-Nagy Zsófia, Movik Gabriella, Dr. Erdei Éva és Dr. Bohács Zsolt alkotta Pannónia (2) csapat került lépéselőnybe az első napot követően a Highland és az Old Lake előtt. Az eredmények nagyon szorosak, így még a Birdland, a Zala Springs, a Pannónia (1) és a Golfiesta is beleszólhat a dobogóért szóló küzdelembe.

Dobogó: 1. I. Pannónia (+9), 2. Highland (+15) 3. Old Lake (+21)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés