„Visszataláltam önmagamhoz”Závaczki Bálint ismét beírta magát a magyar golf történelemkönyvébe
 
Nem túlzás azt állítani, hogy a 30. Magyar Junior Nyílt Bajnoksággal kapcsolatban a közvélemény a magas színvonalú szervezést és Závaczki Bálint nem mindennapi teljesítményét emelik ki, aki 5. magyar bajnoki címével minden idők legeredményesebb magyar junior bajnoka lett.A Pannónia Junior Akadémia játékosa nagyon felszabadult volt beszélgetésünkkor.

Érezni lehetett, mintha egy hatalmas súly gördült volna le a vállairól és talán már-már kicsit hitehagyott bajnokunk újra megtalálta régi önmagát. Újra motiváltan tekint a jövőbe.
 
Fantasztikus volt! Ez mindannyiunk sikere, aki segített és támogatott a felkészülés során, hogy meg tudtam mutatni, hogy ez igenis megy nekem! A Pannónia Junior Akadémia vezetőjével, Böndicz Gergővel való közös munka, a sok-sok edzés meghozta gyümölcsét. Talán ez a legnagyobb elégtétel számomra.
(Kép: Tátrai Béla)

 
Lenyűgöző volt, és ritka pillanatok egyike a magyar golfban, hogy ennyien kísértek az utolsó szakaszokon, szorítottak értem! Sajnos az utolsó 3,5 méteres putt kifordult a lyukból és nem mehettem a nemzetközi győzelemért (playoff), de mint azt előzetesen is nyilatkoztam, számomra a nyílt cím csak bónusz lett volna. Amiért jöttem, azt begyűjtöttem!
 
Jól estek a dicsérő szavak a díjátadón, ahol kiemelték, hogy ötödik magyar bajnoki címemmel Rózsa Csilla és Szigeti Csaba rekordját adhattam át a múltnak, akik négyszer győztek. Ezzel én lettem minden idők legeredményesebb magyar junior bajnoka! Jövőre visszatérek és igyekszem megszerezni a hatodikat, megkoronázva ezzel junioros éveimet”

– nyilatkozta lapunknak Bálint, aki elárulta, hogy a következő hetekben is folytatja az edzéseket, hogy formáját fenntartsa. Majd szeptember végén következik a Horvát Junior Open, amit októberben újabb nemzetközi megmérettetések követnek.

A Junior Bajnokság beszámolóját ITT OLVASHATJÁTOK VISSZA!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés