Csicsi ismét odaért



Önbizalom-növelő teljesítmény

Önbizalom-növelő hétvégén van túl Rózsa Csicsi, a michigani FireKeepers Championship 125 ezer dollár összdíjazású tornán. A Symetra Tour idei 18. állomásán többszörös bajnokunk szépen, stabilan játszott, már-már régi fényében ragyogott. -2-es (0, -2, 0) összesítette score-jával a 144 fős mezőny T38. helyét érdemelte ki (777 dollárt keresett) és készülhet a két hét múlva esedékes, négynapos dél-dakotai versenyre.


A magyar golfozó valóban sikeres hetet zárt. Beszédes adat, hogy Csilla a 144 fős mezőnyből a nagyon előkelő T38. helyen zárt. Az első napon 2, a másodikon 4, míg az utolsó körben 2 birdie-t jegyzett és dupla bogey-ből is csak egy került fel a score-kártyájára. A putt-jai szintén jól sikerültek. A számok továbbá azt is megmutatják, melyek azok a területek, ahol van tér a fejlődésre.




Ami viszont a számok mellett legalább ennyire fontos, hogy lelkiekben borzasztó sokat adott Csillának a torna. A jó játék, a kiegyensúlyozott forma természetesen elengedhetetlen része a sikernek, ám az, hogy a viadalon “régi-új” caddyje volt vele legalább ennyire fontos volt számára. Kiemelendő, hogy egyik körben sem ütött pluszos score-t. Azt már előre tudni lehetett, hogy, bajnoknőnk kihagyja az eredetileg betervezett kanadai LPGA CP Woman’s Open (hétfői) selejtezőt.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés