Csicsi nyomában
Már jobb, de még nem az igazi az a csukló

A profi világban nincs idő a sebek nyalogatására, ugyanis hétről hétre bizonyítani kell. Rózsa Csicsi a balul sikerült
michigani kirándulás után, már Cincinnati felé kacsingat, ahol legnagyobb örömére már új ütőivel versenyezhet. Igyekeztünk kideríteni, milyen mentális és fizikai állapotban várja profi golfozónőnk a megmérettetést.

Mint megtudtuk, sajnos a csuklósérülése még mindig nem jött helyre, de már messze jobb, mint korábban. Bizakodhatunk, ugyanis a szakmai stábja szerint hamarosan túllendülhet ezen, persze a cross tape addig is hűséges társa marad a versenyeken.

Mentálisan pedig – ami mindenképpen érthető – élt meg már szebb napokat is a Symetra Tour magyar golfozója, de metáltrénerével, valamint edzőjével, Tommal együtt azon dolgoznak, hogy fordítsanak a dolgok menetén és visszataláljon Csilla arra az útra, ahol év elején volt.  

Ez persze nem egyszerű, főleg egy olyan mentális játéknál, mint a golf, de a kitartó munka, idővel meghozza gyümölcsét és csak idő kérdése mikor szakad át a gát.  Az egész golftársadalom nevében mondhatjuk, hogy reméljük már a hétvégi ohiói Cincinnatiban megtörténik. A Prasco Charity Championship akár jó ómen is lehet Csicsinek, ugyanis tavaly a középső napon gyönyörű 69-et ütött.

Az EREDMÉNYEKET ITT követheti majd!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés