Batta Krisztina és Bohács Zsolt nyerte a Mesterek Tornáját!


- Dietrich Tamás beszámolója -


Nagyszerű időben és kiválóan előkészített pályán tartották az 5. Mesterek Tornáját Máriavölgyben, amely izgalmakban bővelkedő volt, ráadásul a versenyt követően fény derült a bruttó szenior férfi válogatott hatfős keretére is, akik augusztusban a walesi Eb-n képviselhetik hazánkat. A részletekről Dietrich Tamás, az MSGT elnöke számolt be lapunknak.

„Az előrejelzések ellenére nagyszerű időjárás fogadott minket a Pannónia Golf & Country Clubban, ahol a szokásokhoz híven kifogástalan pálya várt minket.  A verseny szorosan alakult: a férfiaknál dr. Bohács Zsolt győzedelmeskedett 77-tel, dr. Horváth Péter (79) és Horváth Joe előtt (79), míg a női mezőnyben Batta Krisztina (80) emelhette magasba a bruttó serleget.

Nagy öröm, hogy az eredményhirdetésen a mezőny 2/3-a részt vett és a legjobb 18 versenyző ajándékcsomaggal is gazdagodhatott.Természetesen nettóban is értékelésre kerültek a játékosok. A hölgyeknél Kovácsné Földesi Katalin győzött Wieser-Takács Zsuzsát és Kaincz Katalint megelőzve, míg a férfiaknál Juhász Sándor végzett az élen, Horváth Béla és dr. Takács János előtt.

Emellett Longest Drive & Nearest to pin díjakat is kiosztottunk. A legmesszebbre Batta Krisztina és dr. Horváth Péter, a legközelebb a zászlóhoz Wieser-Takács Zsuzsa és Horváth Joe ütött.

Mindenképpen kiemelném, hogy a PC Caddie kitűnően vizsgázott, ugyanis az utolsó flight beérkezését követően 5 perccel már voltak eredmények.”

Majd az Eb-re utazó bruttó keret tagjaira is fény derült.

„Dr. Horváth Péter, dr. Takács János, Gratzl Ferenc, Hideg János, Horváth Joe, Kovács Titusz hatos utazik a walesi Eb-re. A nettó csapatba kerülés még teljesen nyitott és a Magyar Bajnokságon nyújtott teljesítmény sokat nyom majd a latba. A tervek szerint a torna után kihirdetjük a nettót csapat tagjait is.

Minden eddiginél izgatottabban várjuk az augusztusi kontinensviadalt, ugyanis július elején egy 18 fős delegációval kiutazunk Wales-be és feltérképezzük a helyszínt.”

Eredmények:

Bruttó férfi I-II-III.: dr. Bohács Zsolt, Horváth Péter, Horváth Joe
Bruttó női I.: Batta Krisztina
Nettő Férfi I-II-III.: Juhász Sándor, Horváth Béla, dr. Takács János
Nettó Női I-II-III.: Kovácsné Földesi Katalin, Wieser-Takács Zsuzsa, Kaincz Katalin

Longest Drive Férfi: dr. Horváth Péter
Longest Drive Női: Batta Krisztina
Nearest to pin Férfi: Horváth Joe
Nearest to pin Női: Wieser-Takács Zsuzsa

A TELJES EREDMÉNYSROT ITT TEKINTHETI MEG!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés