Ranglista: Csobbanjon Kisorosziban!




Főpróba az 59. Magyar Bajnokságra

A hétvége szombatján (június 22.) ranglista versennyel jelentkezik a magyar Old Course, így remek felkészülési lehetőség kínálkozik a június 28 - 30. között lebonyolításra kerülő 59. Magyar Bajnokságra. Ráadásul a golfozók és családtagjaik is megmártózhatnak a nem régen átadott MGC Beach habjaiban. A Magyar Golf Club elnöke és a pálya tulajdonosa, Nagy István, bizakodva tekint az előttük álló időszakra – mint mondta –, minden adott a remek versenyekhez.

A magyar Old Course – nevéhez méltóan –, idénre emelte a tétet, és igyekezett a pályát úgy menedzselni, hogy hétről hétre, illetve a szombati ranglista versenyre is csúcsformában legyen.

„Már a bajnokságra felkészített pálya várja a résztvevőket, ami egy kiváló lehetőség, hogy egy héttel a rajt előtt versenykörülmények között tesztelhetik a játékosok. A pálya jelenleg a legjobb formáját mutatja, a greenek gyorsak, a fű is kiváló kondícióban van. Tehát minden adott egy jó tempójú és hangulatú versengéshez. Emellett természetesen a finom ételekről és a megfelelő mennyiségű folyadék-utánpótlásról is gondoskodunk.




Mindenféleképpen különlegesség, hogy átadtuk az MGC Beachet, így már a golfozók és családtagjaik is élvezhetik az MGC Beachet és a megmártózhatnak a tóban.

Jelentkezni június 21., péntek 14 óráig lehet a ranglista megmérettetésre, míg az  59. Magyar Bajnokságra június 25. kedd éjfélig!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés