Minőség és ranglista egyben

- dr. Bábos Réka és Rózsa Dávid is megszólal -

Remekül előkészített pálya és a névadó szponzor által felajánlott értékes nyereményekkel (tesztvezetéssel, gyönyörű kupával, golfos ajándékokkal) várja a résztvevőket a hétvége szombatján, a tatai Old Lake Golf Club az Emil Frey Golf Kupán. Az esemény különlegessége, - azon felül, hogy hagyományosan nagyszerű klubhangulatra van kilátás, - egyben ranglista megmérettetés is. 

Minden bizonnyal parázs csatáknak lehetünk majd tanúi. A minőségi szórakozás garantált, ugyanis a ranglista pontvadász játékosok, az Old Lake Golf Club, az Emil Frey Magyarország Kft. neve garancia a sikerre.

Hasonló véleményen van a tavalyi győztes Rózsa Dávid is, aki egy izgalmas versenyre számít, bár a felkészülése nem alakul zökkenőmentesen:

„Kezelésekre járok, mivel kiújult a golfkönyököm, emiatt már a pünkösd hétfői ranglista versenyen is fájdalmakkal küzdöttem. De bízom benne, hogy a hétvégére már jobb lesz!
Szeretem az Emil Frey Kupát, amely egy minőségi verseny, ennek okán mindig sok izgalmakat tartogat. Sajnos a héten a gyakorlás helyett - a már említett sérülésem miatt - , mentális felkészülés jegyében telik – mondta, majd néhány jó tanácsot is adott a pályával kapcsolatban:

Tatát nem szabad lebecsülni. Bár nem hosszú pálya, de annál technikásabb. Okos játékkal jó eredményt lehet elérni. Nem túl nehéz, viszont fejben nagyon ott kell lenni. Van néhány szakasz, ahol egy könnyű bogey-nak, vagy egy nehéz par-nak is örülni kell, a később pedig a pálya birdiekkel visszaadja. Várom már, hogy elütőhöz álljak!”

A klub igazgatója, dr. Bábos Réka szintén buzdít mindenkit a versenyre:

„A kánikulai melegre való tekintettel már reggel 8 órától kezdődik a verseny, míg a pályán folyamatosan figyelünk a folyadék-utánpótlásra. A jó pálya adott lesz és az Emil Frey Magyarország Kft. profiljába illő díjazással készülünk. Köszönjük a cég teljes körű támogatását, elkötelezettségét a golf iránt.
jelentkezni péntek 14 óráig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy telefonon, a (+36)-34-587-620, 06-30-74-72-703 számokon. Várunk mindenkit!”
 
A versenykiírást ITT OLVASHATJA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés